Colònies d’immersió lingüística en anglès

Què són les Cool Off?

L’equip pedagògic de Kids&Us ha dissenyat acuradament el dia a dia de les colònies per assegurar que els nens i nenes gaudeixen de les activitats planificades mentre aprenen anglès. A part d’aprendre vocabulari i estructures noves de l’idioma, treballarem valors molt importants com la tolerància, el respecte i la convivència. 

Campamentos de inmersión lingüística en inglés

Cool Off 2023: Thai Wishes

Cada any les Cool Off ens acosten a una cultura del món per aconseguir no només una immersió lingüística en anglès, sinó també cultural. Aquest any ens traslladem a Tailàndia, on gaudirem de paisatges preciosos, animals fabulosos i coneixerem l’amable i alegre caràcter dels seus habitants. Durant la setmana, cada grup viurà mil i una aventures amb un objectiu: descobrir tot el que ens pot oferir aquesta meravellosa cultura! Per viure-la de primera mà, els participants hauran de dedicar tota la seva energia i treballar en equip per completar els reptes que se’ls plantejaran: una aventura pels boscos de Tailàndia, jocs nocturns, desafiaments d’aigua, esports tradicionals com el Sepak Takraw... Al final de la setmana, s’hauran convertit en autèntics mestres thai!

Staff Performance
Els nostres monitors i monitores es convertiran en personatges d’una història magnífica.
Inside Out
Jocs tradicionals, cançons i activitats diverses per seguir practicant l'anglès en grups petits.
Night Out
Una nit en grup sota les estrelles!
Sopar temàtic
Sopar en grup ambientat en la cultura massai, i seguidament... un bon ball!

Informació bàsica sobre les colònies d’immersió lingüística

 • Qui pot venir a les colònies Cool Off?
  Les colònies estan dissenyades per a nens i nenes de 7 a 13 anys. Exclusives per a alumnat Kids&Us.
 • Quant duren?
  Duren 7 dies i 6 nits, de diumenge a dissabte.
 • Com són els espais?
  Les cases Cool Off estan ubicades enmig de la natura. Tenen instal·lacions de tota mena i espais oberts lúdics, ideals per jugar i fer esport.
 • Com són els grups?
  Fem grups reduïts de 10 nens i nenes de la mateixa franja d'edat
 • Els monitors parlen anglès?
  El nostre equip de monitors fa servir només l'anglès com a llengua vehicular per comunicar-se les 24 hores del dia. Tots tenen un nivell equivalent al Proficiency.

Tot el que necessites saber sobre les Cool Off

Com es treballa l'anglès?

Cada dia treballem amb els nostres quaderns de viatge i dediquem una hora a millorar l’anglès d’una manera més individualitzada amb cada monitor/a. A més, la convivència 24 hores permet exposar els nens i nenes a un anglès natural i treballar expressions quotidianes típiques del dia a dia.

S’aplicaran mesures de seguretat i higiene?

A Kids&Us hem aplicat nous protocols de seguretat i higiene, i adaptat les nostres activitats per assegurar que compleixen totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries.

Com s’actuarà si un/a participant no es troba bé durant les colònies?

Tenim contacte amb els centres mèdics més propers. Òbviament trucarem a la família perquè estigui informada de la situació.

Hi haurà algú que parli català?

L’equip de monitors només pot parlar en anglès i, de fet, els nens i nenes no saben si parlen o entenen alguna altra llengua. No obstant això, el/la director/a de les colònies sí que podrà parlar en català. Aquesta persona actuarà d’intermediària sempre que calgui.

Com es faran els grups?

Per edat i nivell d'anglès de cada nen/a. A més, sempre que es pugui, tindrem en compte si té amics o amigues amb qui vulgui compartir l'experiència.

Quina és la política de cancel·lació?

Si una família cancel·la amb un mínim d’un mes d’antelació, o bé per motius de força major, es retornarà el 50 % de l’import. Si l’organització es veu obligada a cancel·lar el servei per restriccions relacionades amb la COVID-19, es retornarà l’import total, excepte les despeses derivades de contractacions o serveis prestats.

Així són els Cool Off!

Nueva llamada a la acción

Més colònies i casals

Summer Fun

Casals d’estiu en anglès per a nens i nenes de 3 a 12 anys

Fun Weeks

Setmanes temàtiques en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys

També et pot interessar...

Els nostres cursos

Una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món

Saber-ne més

Activitats Kids&Us

Un Univers de 360º de possibilitats en anglès

Saber-ne més

On som?

Troba la teva acadèmia més propera

Saber-ne més