Tornen les Easter Fun Weeks!

14 de febrer del 2024

Ens encanta divertir-nos en anglès amb els més petits, per això durant les vacances de Setmana Santa organitzem les Easter Fun Weeks per a nens i nenes de 3 a 10 anys a Kids&Us, siguin o no alumnat Kids&Us.

Les nostres Easter Fun Weeks son setmanes temàtiques 100% en anglès on els més petits viuran una experiència única a través de jocs, històries, cançons i tota mena d’activitats. No et perdis aquesta oportunitat única i assegura’t de reservar plaça.

La temàtica d'aquest any és Busy Bugs!

Què és aquest brunzit? És la nostra nova i esgarrifosa Fun Week! Explorarem tots junts per veure quantes bestioles podem trobar, però no tinguis por! En aquesta divertida Fun Week descobrirem que les bestioles són les nostres amigues i no pas les nostres enemigues.

 

Contacta amb nosaltres per conèixer el calendari d’activitats i horaris. Recorda que les Fun Weeks s’organitzen per a grups reduïts de màxim 10 nens/es, així que les places són limitades.

Si voleu més informació, podeu escriure'ns un correu electrònic a [email protected].

Us hi esperem!

Notícies

English&Fun uneix l’anglès i el pàdel. Se t’acudeix un pla millor per als teus fills?

Conjuntament amb Maresme Pàdel Club, el casal English&Fun by Kids&Us es farà del 25 de juny al 19 de juliol.

18/04/2024
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

15/01/2024
Saber-ne més

Tornen les Fun Weeks de Nadal!

Reserva ja una plaça a les Christmas Fun Weeks al Kids&Us Premià, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

08/11/2023
Saber-ne més