Tornen les Fun Weeks de Nadal!

8 de novembre del 2023

L’època de Nadal és màgica i ens fa tenir moltes ganes de passar més temps en família. Els llums del carrer, muntar l'arbre i la decoració nadalenca, així com l'arribada del tió i el Pare Noel, mantenen viva la il·lusió de tots els nens i nenes del món.  

A Kids&Us aprofitem aquesta il·lusió per convidar les famílies a viure un Nadal diferent durant les nostres Christmas Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us. 

Contacta amb nosaltres per reservar plaça! 

 

Cada setmana, una temàtica diferent:

  • Christmas is Coming (27, 28 i 29 de desembre)

Sents els cascavells del trineu? Sí, Nadal ja és aquí! Estem a punt per muntar l’arbre i penjar els mitjons per celebrar-lo amb tu. No perdis l’oportunitat d’acompanyar-nos i gaudir d’aquesta màgica festa amb nosaltres.   

  • Winter in Alaska (2, 3, 4 i 5 de gener)

Alaska és ple d’animals increïbles; viu una aventura nadalenca plena de diversió amb ells! Farem nous amics i explorarem junts la màgia d’aquesta terra congelada, mentre celebrem aquesta època tan especial de l’any! Vine a viure una aventura gelada amb l’anglès de Kids&Us. 

 

Contacta amb nosaltres per conèixer el calendari d’activitats i horaris. Recorda que les Fun Weeks s’organitzen per a grups reduïts, així que les places són limitades. 

 

Notícies

English&Fun uneix l’anglès i el pàdel. Se t’acudeix un pla millor per als teus fills?

Conjuntament amb Maresme Pàdel Club, el casal English&Fun by Kids&Us es farà del 25 de juny al 19 de juliol.

18/04/2024
Saber-ne més

Tornen les Easter Fun Weeks!

Reserva ja una plaça a les Easter Fun Weeks de Kids&Us Premià, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

14/02/2024
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

15/01/2024
Saber-ne més