Cursos d’anglès per a bebès d’1 i 2 anys

Els bebès aprenen anglès a través de les emocions

Els bebès estan preparats per aprendre un altre idioma des que neixen. A través de jocs i cançons, els més petits experimenten amb els sentits i es familiaritzen amb la musicalitat de l'anglès. Viuen aquest procés acompanyats d'uns personatges entranyables: els ratolinets Mousy i Linda.

Mousy
Anglès per a bebès a partir d’1 any
Linda
Anglès per a bebès a partir de 2 anys

Anglès per a bebès a partir d'1 any

Mousy

Objectiu del curs: els bebès són àmpliament receptius a descobrir i expressar-se sobre el món que els envolta. L'objectiu principal en cada sessió és desenvolupar la capacitat dels bebès per aprendre anglès de manera natural i espontània. Els jocs, les sorpreses i la interacció amb el professorat i l'adult de referència són els autèntics protagonistes d'aquest curs. 

Durada de les classes: 45 minuts, un cop per setmana.

Grups reduïts: cada classe compta amb un màxim de 5 bebès, acompanyats per una persona adulta.

El paper de la família: quan la família s’implica activament en les activitats que fem a classe, s’estableix una connexió emocional amb els petits. Aquest vincle estimula l’aprenentatge.

Anglès per a bebès a partir de 2 anys

Linda

Objectiu del curs: en aquestes classes, els bebès de 2 anys descobreixen que tot el que els envolta també té nom en anglès: les parts del cos, els colors, les formes... Comencen a unir paraules per formar frases senzilles i aprenen cançons en anglès. A través d’activitats que potencien la fantasia, la pronunciació del nostre alumnat és més natural des del principi.

Durada de les classes: 45 minuts, un cop per setmana.

Grups reduïts: cada classe compta amb un màxim de 5 bebès, acompanyats per una persona adulta.

El paper de les famílies: a mig curs, els bebès de 2 anys comencen a guanyar autonomia i ja venen a classe sense acompanyant. Tot i això, és important mantenir-los motivats a casa. 
 

Nueva llamada a la acción

Entra a les aules de Kids&Us!

També et pot interessar...

Els nostres cursos

Una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món

Saber-ne més

Activitats Kids&Us

Un Univers de 360º de possibilitats en anglès

Saber-ne més

On som?

Troba la teva acadèmia més propera

Saber-ne més