Christmas Party 2023

5 de desembre del 2023

El dissabte 16 de desembre farem la nostra esperada festa de Nadal de 17:00 a 19:00 on gaudirem tots plegats d'aquesta festivitat.

 

Farem dues activitats al centre de la ciutat de les roses, Sant Feliu de Llobregat:

  • SANTA IS COMING: us esperem a la nostra acadèmia del carrer Pi i Margall amb un convidat molt especial, el Santa Claus! Ell vindrà, juntament amb els seus elfs personals, de 17:00 a 19:00 a què li entregueu les cartes i fer-se foto amb vosaltres.
  • STORYTIME: farem una obra de teatre, "The Elf's inventions" al centre Parroquial El Centre. Sinopsi: El Santa Claus és un home molt ocupat, i per això en Duster, un dels seus elfs, ha creat dos invents per ajudar-lo: el Freezifier i el Bad-O-Meter. Aconseguiran els invents del Duster salvar el Nadal? O el destruiran?

 

Com funciona el teatre? Molt senzill! Farem dos passis de l'obra un a les 17:15 i l'altre a les 18:30. Les entrades són gratuïtes, però les heu de demanar al nostre centre tot especificant el número que necessiteu i l'horari que millor us va.

 

Ens acompanyes a viure un Nadal ple d'il·lusions?

Notícies

Berenar amb el Mousy!

Us convidem a passar una tarda especial i diferent amb nosaltres. Veniu a berenar amb el MOUSY, el pròxim divendres 19 de gener al nostre centre del carrer Pi i Margall, 39.

16/01/2024
Saber-ne més

Tornen les Fun Weeks de Nadal!

Reserva ja una plaça a les Christmas Fun Weeks al Kids&Us Sant Feliu, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

02/11/2023
Saber-ne més

Gaudeix d'una classe de demostració al Demo Day

T'has preguntat mai com són les classes de Kids&Us? El Demo Day és l'oportunitat per venir a descobrir-ho.

23/08/2023
Saber-ne més