Gaudeix d'una classe de demostració al Demo Day

23 d’agost del 2023

Per tercer any consecutiu, celebrarem el Demo Day a tots els nostres centres. Però, en què consisteix aquest esdeveniment tan popular?

Durant el DEMO DAY podràs venir al centre i participar en una classe de demostració del curs Kids&Us al qual podràs matricular el teu nen o nena.


A les BABIES EXPERIENCES, tindràs l'oportunitat de veure com són les nostres classes per a bebès d'1 i 2 anys. Veureu com fem les classes 100% en anglès amb els nadons, com aprenen a través de la creació d'un vincle emocional i com fem l'estimulació sesomotora.
A les KIDS EXPERIENCES, participaràs en una classe de demostració dels nostres cursos per a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys. Comprovareu com els infants aprenen a través del joc.

Reserva plaça a la nostra pàgina web i vine a descobrir per què Kids&Us és més que una escola d'anglès. 

Notícies

Berenar amb el Mousy!

Us convidem a passar una tarda especial i diferent amb nosaltres. Veniu a berenar amb el MOUSY, el pròxim divendres 19 de gener al nostre centre del carrer Pi i Margall, 39.

16/01/2024
Saber-ne més

Christmas Party 2023

Vine a la nostra Christmas Party i celebrem el Nadal tots junts!

05/12/2023
Saber-ne més

Tornen les Fun Weeks de Nadal!

Reserva ja una plaça a les Christmas Fun Weeks al Kids&Us Sant Feliu, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

02/11/2023
Saber-ne més