Reserva plaça pel curs 2023-2024!

24 d’agost del 2023

És moment de prendre decisions importants per al futur del teu fill/la teva filla i des de Kids&Us Premià volem recordar-te els avantatges de formar part de la nostra família.

- El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani.

- La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats els nens i nenes perquè aprenguin l’idioma.

- Una de les nostres prioritats és acompanyar el teu fill/la teva filla en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.

- A més, estem preparats per afrontar tots els escenaris que puguin presentar-se.

Per què esperar fins demà? Ja hem obert les matrícules per curs que ve! No et quedis sense plaça! Truca al telèfon 686 507 289 o envia’ns un correu electrònic a [email protected].

Estem disponibles en qualsevol moment!

Notícies

English&Fun uneix l’anglès i el pàdel. Se t’acudeix un pla millor per als teus fills?

Conjuntament amb Maresme Pàdel Club, el casal English&Fun by Kids&Us es farà del 25 de juny al 19 de juliol.

18/04/2024
Saber-ne més

Tornen les Easter Fun Weeks!

Reserva ja una plaça a les Easter Fun Weeks de Kids&Us Premià, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

14/02/2024
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

15/01/2024
Saber-ne més