Summer Fun Weeks 2023: inscripcions obertes!

15 de maig de 2023

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma.

Temàtiques proposades i dates:

UNDER THE SEA (del 26 de juny al 30 de juny)
Has vist mai coralls, taurons, estrelles de mar, anemones o altres criatures marines? La vida al mar és senzillament sorprenent. Gaudim junts d'aquesta meravellosa Fun Week submarina. Tenim moltes ganes de veure’t!

GREAT INVENTIONS (del 3 de juliol al 7 de juliol)
Com serien les nostres vides si no s’haguessin inventat les bombetes, els cotxes, els telèfons, la televisió, els microones...? T’ho imagines? En aquesta Fun Week, descobrirem tots els detalls sobre els descobriments més importants de la història i dels seus inventors mentre vivim aventures molt emocionants amb els personatges de la setmana! Tot això al ritme de noves cançons i activitats per estimular els nostres cervells i inspirar-nos amb noves idees. Quines ganes de veure't!

AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)
Austràlia és única. Des de l’Outback fins a la Gran Barrera de Corall, hi ha paisatges impressionants i animals que no existeixen a enlloc més del planeta. A punt per a aquest emocionant viatge? Vine amb nosaltres i descobreix un lloc com cap altre!

MADNESS AT THE MUSEUM (del 17 al 21 de juliol)
Qui diu que els museus són llocs avorrits? El Messum Museum és un lloc amb molt per oferir-nos. Obres d'art? Oi tant! Mòmies? És clar! Descobriments científics? Òbviament! Tot i això, el Messum Museum no és un museu convencional. Visita’l per descobrir què el fa especial i fes noves amistats; t'estan esperant amb moltes ganes i volen assegurar-se que t’ho passes molt bé! No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

HORARI I UBICACIÓ:

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 08:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o juguen).

Aquest any, totes les activitats es faran a l'escola Kids&Us Badalona del carrer Sant Pau, 25 (zona centre). L'escola del carrer Guifré (zona Pep Ventura) estarà en obres de millora.

PREUS:

  • 1 setmana: 115€
  • 2 setmanes: 225€
  • 3 setmanes: 335€
  • 4 setmanes: 440€

INSCRIPCIÓ:

Podeu reservar plaça ara mateix a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDzHZkm5z1oQe9c8HNKTB6SjMrhTRj-eMnlPhGprCY7JdaaQ/viewform

 

Us hi esperem!

fun weeks confetti
Notícies & Activitats

Calendari del curs 2023 2024 a Kids&Us Badalona

Les tres escoles Kids&Us i Tweens&Teens Badalona segueixen el mateix calendari i, per tant, tenen els mateixos dies lectius pel curs 2023/24.

01/09/2023
Saber-ne més

Discover Kids&Us Badalona: 29 de juny

El 29 de juny vine a conèixer-nos! Gaudiràs d'activitats en anglès per a infants de fins a 7 anys: viuràs en primera persona l'experiència del mètode Natural English amb classes de demostració per a Babies i Kids, coneixeràs l'equip del centre i les instal·lacions durant la jornada de portes obertes.

09/06/2023
Saber-ne més

Aprèn anglès amb sentit a Kids&Us Badalona: matrícules obertes pel curs 2022-23

Ja hem obert matrícules per a l'alumnat nou pel curs vinent. Vine a aprendre anglès amb sentit a Kids&Us. És moment de prendre decisions importants per al futur de la teva filla o fill i des de Kids&Us Badalona volem recordar-te els avantatges de formar part de la nostra família.

13/07/2022
Saber-ne més