Summer Fun Weeks 2024: diversió i aprenentatge 100% in English!

11 d’abril del 2024

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Estan pensades per a infants, siguin alumnes o no de Kids&Us.

TEMÀTIQUES

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

 • Temàtica 1: Safari (del 25 de juny al 28 de juny) al centre Kids&Us Badalona carrer Sant Pau
  Benvinguts a la Sabana, on podeu veure els animals més grans, alts i ràpids del món. Els nostres guies i ràngers del parc no poden esperar per explicar-vos tot sobre els elefants, hipopòtams, rinoceronts, girafes, zebres i lleons famolencs. Aprèn què pot passar quan els animals interactuen amb els turistes. Algú obté un recorregut privat i un guepard es diverteix amb els seus amics en aquesta emocionant Fun Week!
 • Temàtica 2: Japan (de l’1 de juliol al 5 de juliol) al centre Kids&Us Badalona carrer Sant Pau
  Volarem al Japó i descobrir les tradicions d'aquest bell país d'Àsia. A la terra del sol, tot és possible. Uneix-te a nosaltres per a una setmana plena d'emoció i sorpreses.
 • Temàtica 3: Secret Agents (del 8 de juliol al 12 de juliol) al centre Kids&Us Badalona carrer Guifré
  Aquesta setmana, el centre Kids&Us es transformarà en la seu secreta d'agents KI 7, on podeu acompanyar els nostres estudiants d'espies en les seves emocionants missions. Podran aturar els malvats i salvar el món? Acompanyeu-nos i descobriu-ho.
 • Temàtica 4: Ancient Egypt (del 15 de juliol al 19 de juliol) al centre Kids&Us Badalona carrer Guifré
  Heu somiat mai en ser un antic explorador i descobrir tresors? Si és així, aquesta és la Fun Week per a vosaltres! Aprendrem fets fascinants sobre l'Antic Egipte, les piràmides, els faraons i molt més! A què espereu!?

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups per franja d’edat dels nens, amb 10 infants per professor/a com a màxim per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat identificant 6 grans grups:

 1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
 2. Esmorzar a l’aire lliure: Anirem a esmorzar al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei o a la plaça de Pep Ventura. Allà jugarem, interactuarem amb la natura i omplirem la panxa amb l’esmorzar!
 3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Les històries que hem creat s’han adaptat a cada grup d’edat i són una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
 4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.
 5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat. El grup d’alumnes de 7 a 10 anys també seguiran petits diàlegs per simular que són actors i actrius!
 6. Market: Un dia a la setmana farem un mercat a l’escola. Podran venir a comprar amb “diners” que els hi donarem al nostre mercat. En aquest, els oferirem un esmorzar d’allò més bo i practicarem les diferents situacions i converses que inclouen anar a comprar. (Per això, no cal que porteu esmorzar de casa aquest dia). Els dies que farem el mercat són: 28 de juny, 5 de juliol, 11 de juliol i 19 de juliol.

SORTIDES

 • Safari: Farem el taller “Mira, Toca i Descobreix”, amb Bioescola, on ens explicaran les característiques dels animals i podrem veure com són i tocar-los! En aquest cas, per motius logístics es realitzarà a l’escola (27 de juny).
 • Japan: Anirem a la sala d'escalada The BDN Climb on ens prepararan molt jocs relacionats amb l’escalada i posarem a prova les nostres habilitats d’escaladors. Qui arribarà més alt? El rocòdrom està adaptat per totes les edats (4 de juliol).
 • Secret agents: Els espies també s’han de saber moure per l’aigua! Farem una activitat aquàtica a la platja amb ESPAI MAR. En aquesta activitat, els infants aniran amb armilla salvavides i estaran dirigits i supervisats pels monitors organitzadors de l’activitat i els del Kids&Us. Ens ho passarem pipa i ens remullarem! Adaptat a totes les edats (12 de juliol).
 • Ancient Egypt: Tornarem a la sala d'escalada The BDN Climb on seguirem jugant i escalant, alhora que posem a prova les nostres habilitats d’escaladors. El rocòdrom està adaptat per totes les edats (18 de juliol).

DATES I HORARIS

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h.
Per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels infants, l’horari de recepció serà de 08:30h a 9:00h i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o juguen.

PREUS

 • Setmana 1 (4 dies: del 25 de juny al 28 de juny): 100€.
 • Resta de setmanes: 120€ per setmana.

Si es fan 3 o 4 setmanes, s’aplicarà un 10% de descompte total. En el cas de germans, s’aplicarà un 10% de descompte. 
La informació sobre el pagament la trobareu al final del qüestionari d’inscripció.

INSCRIPCIONS

Podeu reservar plaça ara mateix a través del següent enllaç: 

https://docs.google.com/forms/d/1xWYMrSpIOYpYy97ZyiXMZ86TajytOJQuTMdXtEta6xw

 

Per a més informació, ens trobareu al carrer Sant Pau, número 25, 08911, Badalona.
685041595
936116072
[email protected]

summer fun weeks
Notícies

Matrícules obertes per al curs 2024-2025. No et quedis sense plaça!

El 14 de maig, Kids&Us Badalona obre el període de matrícules per al curs 2024-2025. No et quedis sense plaça!

08/05/2024
Saber-ne més

Farmyard - conte teatralitzat en anglès

Dissabte 09/03 (2024). En una granja molt especial decideixen participar en el concurs de la granja més neta, però als animals de la granja els agrada molt jugar amb el fang... Aconseguiran guanyar el premi?

19/02/2024
Saber-ne més

Welcome to the Jungle - contacontes teatralitzat en anglès

Dissabte 03/02 (2024). La Linda i en Mousy s’endinsen a la jungla i hi descobreixen molts animals. Gaudirem cantant i ballant amb aquesta història en anglès.

15/01/2024
Saber-ne més