Natural Gifts

15 de noviembre de 2022

Segons la regla dels quatre regals, la lectura és un dels imprescindibles per Nadal. Els llibres són un regal educatiu, divertit i que afavoreix el creixement personal dels nostres fills i filles. A Kids&Us hem creat la nostra pròpia línia editorial amb més de 20 llibres infantils en anglès adaptats a l'edat i al coneixement de l’idioma dels nens i nenes.

Entre aquests títols, hi trobareu les aventures de la simpàtica Betty Sheep, les bogeries de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, les històries dels monstres de la col·lecció Many Monsters o la col·lecció Readers per als no tan petits. A més a més, com a novetat d’aquest any, se sumen dos títols nous a la col·lecció, els llibres per a Babies: Peek-a-boo! de Mousy i Mix, mix, mix! de Linda. Amb ells, els nens i nenes d’1 a 3 anys s’entretindran mentre practiquen les estructures i vocabulari que treballen a classe. Als nostres llibres, els personatges viuen situacions similars a les que viuen els vostres fills i filles i es treballa vocabulari i estructures adaptats a la seva edat.

L’objectiu de la línia editorial de Kids&Us és fer que els infants reforcin el vincle amb l'anglès d’una manera lúdica i divertida, a part de proporcionar a les famílies eines que els permetin compartir l'aventura d’aprendre amb els seus fills i filles.

Més que lectura

El nostre catàleg de Nadal, Natural Gifts, també inclou peluixos, jocs de taula, trencaclosques i el nostre producte estrella: el Talking Pen, un dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us amb una pronunciació perfecta. Amb el Talking Pen, els nostres llibres es converteixen en un regal interactiu.

Amb els llibres i jocs en anglès de Kids&Us, la diversió està assegurada i l'aprenentatge, també!

Dona un cop d’ull al catàleg Natural Gifts per descobrir totes les propostes! 

https://page.kidsandus.es/ca/regals-educatius-angles?hsLang=ca

Noticias & Actividades

Tornen les Fun Weeks de Nadal!

Reserva ja la teva plaça a les Christmas Fun Weeks al Kids&Us Salt, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d’activitats 100% en anglès.

08/11/2023
Saber más

🛩️ Preparats per embarcar en el curs 2023-2024!

Les famílies Kids&Us ja es poden matricular per al curs que ve.

19/04/2023
Saber más

Tornen les Fun Weeks de Nadal!

Reserva ja una plaça a les Christmas Fun Weeks al Kids&Us Salt, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

15/11/2022
Saber más