A Kids&Us hem establert acords de col·laboració amb Oxford i Trinity que atorguen l'estatus de centres acreditats a les nostres escoles d’anglès

14 de diciembre de 2023

Els exàmens oficials permeten a l’alumnat i a les famílies materialitzar els resultats i certificar el seu coneixement de l’idioma amb avaluadors externs.

 

OUP i Trinity College London són institucions reconegudes mundialment en el sector educatiu. Ofereixen certificats oficials segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), que defineix les destreses lingüístiques de l’alumnat d’acord amb una escala de nivells.

Trinity College London ofereix diverses modalitats d’exàmens, entre les quals hi ha els Graded Examinations in Spoken English (GESE): exàmens totalment orals que són una bona opció per certificar el nivell d’anglès de l’alumnat més jove de Kids&Us, cap al final de l'etapa Kids (a partir dels 7 o 8 anys), i per guanyar experiència a l’hora de presentar-se a exàmens oficials, ja que els motiva a esforçar-se per assolir un nivell determinat.

 

Per altra banda, l’Oxford Test of English (OTE) consta d’un sol examen que avalua i certifica el nivell d’anglès de l’alumnat en cada una de les destreses (Speaking, Listening, Reading i Writing). L’examen té una versió for schools, amb continguts relacionats amb els interessos i les experiències de l’alumnat més jove; és a dir, és una versió adaptada per a joves d’entre 12 i 16 anys. Si ho traslladem als cursos Kids&Us, l’OTE es pot fer quan s'acaben els blocs dels cursos d’Animal Planet, Fairy Tales i Mysteries; és a dir, quan l’alumnat té entre 10 i 14 anys, un cop assolit el nivell equivalent a l’A2, el B1 i el B2, respectivament, segons el MECR.

 

Els cursos Kids&Us són cursos d’anglès que es van crear tenint en compte els nivells del MECR. Treballen els objectius i els continguts lingüístics que permetran a l’alumnat comunicar-se en aquest idioma en tota mena de situacions i contextos amb l’objectiu d’assolir les més altes competències lingüístiques.

 

Els centres Kids&Us, com a professionals tècnics de l’ensenyament d’anglès, acompanyen i assessoren l’alumnat i les famílies individualment per assegurar l’èxit en un examen oficial concret. En aquest sentit, l’alumnat de Kids&Us té un avantatge sobre la resta perquè aprèn anglès activament durant anys. La metodologia Natural English es basa en la immersió lingüística i la reproducció del procés natural d'adquisició de la llengua materna, fet que assegura un aprenentatge natural i espontani. El 2022, es va fer un estudi sobre l’OTE que va demostrar que el nivell d’anglès dels cursos Kids&Us està alineat amb la preparació que necessita l’alumnat per presentar-se a l’OTE i obtenir una acreditació del nivell d’anglès certificada per la Universitat d’Oxford en totes les destreses (Speaking, Listening, Reading i Writing).

Noticias

Les Fun Weeks més refrescants de l’any

😎Ja comença a fer calor i el curs a Kids&Us Salt està a punt d’acabar-se. Saps què significa?

11/04/2024
Saber más

Portes Obertes 2024

Si encara no ens coneixes, vine el dissabte 18 de maig al Kids&Us Salt!☺️

11/04/2024
Saber más

Tornen les Fun Weeks d’Easter!

Reserva ja una plaça a les Easter Fun Weeks de Kids&Us XXXX, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

08/02/2024
Saber más