Obre la teva acadèmia d'anglès

Un negoci de present i de futur

Kids&Us és una companyia d'èxit, amb una trajectòria consolidada que comença el 2003 i que ja suma més de 180.000 alumnes en més de 600 acadèmies a 10 països. Estem en plena expansió mundial sota el model de negoci de franquícies. Vols unir-te al nostre projecte?

526 franquícies
10 països
36% de multifranquiciats

Al servei del franquiciat

Estem al teu costat en tot moment, bolcats en l'èxit del teu projecte. El nostre model de negoci de franquícies es basa en la qualitat i innovació constants, fet que ens consolida com a líders del mercat. Darrere de tot plegat hi ha un equip de més de 130 professionals altament qualificats que ofereixen un servei de primer nivell a tota la nostra xarxa de centres.

El nostre know-how

Compartim el coneixement dels nostres més de 18 anys d'experiència amb la xarxa de franquícies. Gràcies a la constant revisió i actualització dels cursos i materials per part de l'equip pedagògic, el 90% dels alumnes continuen ininterrompudament amb nosaltres. La satisfacció de les famílies és el nostre millor aval: ens puntuen amb un 8,7 sobre 10.

Suport i atenció personalitzada

Formem de manera continuada als centres en diferents àmbits per transmetre les millors pràctiques del negoci i les últimes novetats del mètode Kids&Us. Oferim assessorament individualitzat i un seguiment constant a tots els franquiciats. En el cas de les noves obertures, fem un seguiment exhaustiu durant el primer any.

Una campanya de publicitat global

Des de la Central de Kids&Us fem campanyes anuals enfocades a incrementar la notorietat de la marca. A més, et beneficiaràs d’accions de suport específiques per al teu centre per aconseguir els teus objectius.

Un projecte innovador

Kids&Us és un projecte líder d’inversió segura, rendible i perdurable en el temps. La raó del nostre prestigi rau en l’excel·lència del mètode Natural English, una metodologia pròpia i de qualitat provada que replica el procés d’aprenentatge de la llengua materna. Si ja des de petits dominem la nostra llengua, per què no reproduïm aquests mateixos estímuls per a l’adquisició d’un nou idioma?  

Et busquem a tu

A Kids&Us fem una selecció exhaustiva dels nostres franquiciats perquè reconeixem el potencial de cada persona. Si et consideres una persona emprenedora i tens aquestes qualitats, Kids&Us és el teu projecte:

Passió pels infants
i pel món de l'educació
Alt compromís amb la marca
per al correcte desenvolupament de la unitat franquiciada
Capacitat d’inversió
durant tot el curs amb l’objectiu de revisar necessitats i analitzar resultats
Orientació i proactivitat empresarial
en les tasques comercials
Cultura del compliment
de tots els processos i operacions que s’estableixen des de la Central

Vols créixer amb nosaltres?

Descobreix Kids&Us i uneix-te al nostre equip
Laura López, franquiciada de Kids&Us Ribadeo
Fabián Mohino, multifranquiciat de Kids&Us a Madrid

Resolem les teves preguntes

Què significa ser franquiciat de Kids&Us?

Gestionaràs la teva pròpia acadèmia d'anglès amb el suport del teu coordinador de Central i aplicaràs tots els procediments establerts per la marca, així com la correcta implementació del mètode a les classes. També hi ha una important labor comercial per arribar a l'equilibri econòmic del teu negoci.

Per què és interessant convertir-se en franquiciat de Kids&Us?

Formaràs part d'una gran companyia, amb un know-how acumulat durant més de 18 anys d'experiència, i que compta amb una àmplia xarxa de centres que han passat pel mateix procés d'obertura que tu. A més, Kids&Us et proporciona tota la formació, manuals i protocols perquè el teu negoci sigui un èxit.

Què busca Kids&Us en un aspirant a franquiciat?

Busquem persones intrèpides i apassionades pel món educatiu. Si et consideres un emprenedor, tens capacitat d'inversió i orientació empresarial, aquest és el teu lloc!

Quin resultat econòmic puc esperar?

Els resultats econòmics dependran de les teves habilitats, recursos, proactivitat comercial i dedicació. No obstant això, jugues amb l'avantatge de comptar amb una marca líder en el sector, un model de negoci provat i un ampli equip de professionals al teu servei.

Qui em dona suport durant els primers mesos de la meva obertura?

Tenim un Departament d'Obertures dedicat en exclusiva a ajudar a posar en funcionament els nous centres i a aconseguir els resultats estipulats en el pla de negoci.

Quin tipus de locals són els ideals per a un centre Kids&Us?

Els centres Kids&Us s'ubiquen en locals a peu de carrer i de fàcil accés, en zones amb molta població infantil.

El territori proposat per a la meva franquícia és exclusivament meu?

Tal com queda reflectit al contracte de franquícia, el territori assignat és exclusiu, de manera que ningú més sota la marca Kids&Us pot establir-se en aquella zona.

També et pot interessar...

Els nostres cursos

Una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món

Saber-ne més

Activitats Kids&Us

Un Univers de 360º de possibilitats en anglès

Saber-ne més

On som?

Troba la teva acadèmia més propera

Saber-ne més