El camí cap al domini de l'anglès

Cursos d’anglès per a nens

Les històries i els personatges que acompanyen als nostres nens i nenes al llarg dels cursos reflecteixen situacions properes a la seva realitat i adaptades a la seva maduresa. Aquest paral·lelisme els permet aprendre un anglès útil i aplicable a les seves mateixes experiències.

Babies

Cursos d’anglès per a bebès d’1 i 2 anys

És evident que el procés d'adquisició del llenguatge comença molt abans de que el nen comenci a parlar. Per això, Kids&Us proposa que els nens comencin a assimilar el nou idioma des del primer any de vida, a través d'una exposició diària a l'idioma.

Kids

Cursos d’anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys

A l’etapa Kids, el joc i la interacció amb el grup es converteixen en els principals acceleradors de l’aprenentatge. A través de cançons, històries i activitats dinàmiques ens adaptem als interessos i motivacions dels més petits. 

Tweens

Cursos d’anglès per a preadolescents de 9 a 12 anys

A Kids&Us animem els nens i nenes a parlar del món que els envolta i de la persona en què s’estan convertint. Així, l’anglès els acompanya en el seu desenvolupament personal. La bona base oral que han adquirit durant els cursos anteriors ens permet consolidar la lectoescriptura.

Teens

Cursos d’anglès per a adolescents de 13 a 18 anys

Els nostres adolescents ja són capaços de comunicar-se en anglès amb molts matisos, que els doten de fluïdesa i espontaneïtat. A Kids&Us fomentem el pensament crític i preparem els joves per afrontar el futur amb més confiança.

També et pot interessar...

Els nostres cursos

Una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món

Saber-ne més

Activitats Kids&Us

Un Univers de 360º de possibilitats en anglès

Saber-ne més

El nostre mètode

El millor mètode perquè els nens aprenguin anglès

Saber-ne més