Ja és aquí “Born to be Me”, la nova campanya de Kids&Us

1 de juliol del 2022

Alguns han nascut per cantar, altres per ensenyar, altres per explicar històries, però tots, absolutament tots, hem nascut amb un propòsit vital, un motor que ens mou i ens impulsa a superar-nos i a seguir aprenent cada dia. No cal ser el millor, ni un líder o un referent en el teu camp; el més important és convertir-te en el teu propi referent.

Us presentem “Born to be Me”, la nova campanya de Kids&Us que és testimoni del nostre compromís amb els nens i nenes d’arreu del món i és també el reflex de la nostra raó de ser: que tots els nens i nenes aprenguin anglès amb sentit, en un entorn ple d'experiències educatives vitals i significatives que actuïn com a vehicle per explorar el món i transformar-lo, si aquest és el seu propòsit.

Aquesta campanya mostra el potencial de creixement dels nens i nenes, la seva capacitat per empoderar-se i com es preparen per viure i explorar el món. A Kids&Us, l'anglès s'adapta a les seves vides per fer-los créixer i enriquir-los perquè puguin arribar a ser el que volen ser i a complir el seu propòsit, sigui quin sigui. Perquè a tots, grans i petits, ens mou alguna cosa i és d'aquí d’on sorgeix el nom de la nostra campanya: “Born to be Me”.

Kids&Us i la nostra metodologia

A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l'anglès i convertir-lo en una experiència única i integral i ho va fer amb la voluntat de fer les coses marcant la diferència. Així es va crear Natural English, una metodologia que no només permet als nens i nenes aprendre anglès tal com adquireixen la seva llengua materna, de manera espontània i natural, sinó que també té en compte les emocions i les converteix en un recurs a través del qual s’aprèn de manera significativa.

I un cop més, hem traslladat el nostre propòsit i aquest motor de transformació que tant ens defineix a la nostra campanya anual. “Born to be Me” és una campanya divertida i colorista, inspirada en la cultura pop-rock, en la música i en la necessitat que tenen els més petits d'expressar-se. I, com sempre, la protagonitzen els nostres alumnes! Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

La campanya “Born to be Me” està feta per i per als nens i nenes, gaudiu-ne!

#BornToBeMe

Notícies

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

24/01/2024
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

22/12/2023
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

T’has preguntat mai què es fa exactament en una classe d’anglès per a bebès d’1 i 2 anyets? Ho podràs descobrir a les Babies Experiences!

02/02/2023
Saber-ne més