Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!

6 de desembre de 2022

Segons la regla dels quatre regals, la lectura és un dels imprescindibles per Nadal. Els llibres són un regal educatiu, divertit i que afavoreix el creixement personal dels nostres fills i filles. A Kids&Us hem creat la nostra pròpia línia editorial amb més de 20 llibres infantils en anglès adaptats a l'edat i al coneixement de l’idioma dels nens i nenes. 

Entre aquests títols, hi trobareu les aventures de la simpàtica Betty Sheep, les bogeries de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, les històries dels monstres de la col·lecció Many Monsters o la col·lecció Readers per als no tan petits. A més a més, com a novetat d’aquest any, se sumen dos títols nous a la col·lecció, els llibres per a Babies: Peek-a-boo!, de Mousy i Mix, mix, mix!, de Linda. Amb ells, els nens i nenes d’1 a 3 anys s’entretindran mentre practiquen les estructures i vocabulari que treballen a classe. Als nostres llibres, els personatges viuen situacions similars a les que viuen els vostres fills i filles i es treballa vocabulari i estructures adaptats a la seva edat. 

L’objectiu de la línia editorial de Kids&Us és fer que els infants reforcin el vincle amb l'anglès d’una manera lúdica i divertida, a part de proporcionar a les famílies eines que els permetin compartir l'aventura d’aprendre amb els seus fills i filles. 

Més que lectura 

El nostre catàleg de Nadal, Natural Gifts, també inclou peluixos, jocs de taula, trencaclosques i el nostre producte estrella: el Talking Pen, un dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us amb una pronunciació perfecta. Amb el Talking Pen, els nostres llibres es converteixen en un regal interactiu. 

Amb els llibres i jocs en anglès de Kids&Us, la diversió està assegurada i l'aprenentatge, també! 

Dona un cop d’ull al catàleg Natural Gifts per descobrir totes les propostes!

Notícies & Activitats

Vine al nostre Demo Day!

Gaudeix d’una classe de demostració al Demo Day!

28/07/2023
Saber-ne més

Matrícules obertes a Kids&Us Martorell!

Kids&Us Martorell obre el període de matrícules per al curs 2023-2024. No et quedis sense plaça! Descobreix els avantatges del mètode que ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès.

16/05/2023
Saber-ne més

🛩️ Preparats per embarcar en el curs 2023-2024!

Les famílies Kids&Us ja es poden matricular per al curs que ve.

26/04/2023
Saber-ne més