Tot el que has de saber sobre els casals Summer Fun de Kids&Us!

28 de març de 2023

Summer Fun a la vista! Torna un dels nostres casals més esperats, el Summer Fun by Kids&Us, que ofereix un munt d'activitats divertides i creatives per gaudir de l'estiu al 100%. Juntament amb l'escola Paidos i l'escola Vedruna de Sallent us oferirem un estiu inoblidable! 

Milers de nens i nenes s’ho passen bé al Summer Fun cada estiu! 

A Kids&Us sabem que l'aprenentatge de l’anglès es produeix gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per això, organitzem casals d'estiu com els Summer Fun en un entorn lúdic per seguir estant en contacte amb l’idioma.  

Els casals d'estiu Summer Fun per a nens i nenes de 3 a 12 anys faciliten la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es fomenta la interacció en la nova llengua a través d'experiències i activitats rellevants per cada grup d'edat. A part, el Summer Fun està pensat per a tots els infants, siguin o no alumnat Kids&Us, perquè tots puguin gaudir d’un estiu amb el segell de qualitat de Kids&Us. 

Quines activitats s’hi fan?  

Durant els casals Summer Fun, els nostres alumnes fan activitats divertides i creatives com manualitats, hores del conte, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són només alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l'equip de professionals pedagògics de Kids&Us perquè els nens i nenes interioritzin estructures i vocabulari nous en anglès de manera natural.   

Clica aquí i mira que bé s’ho passen els menuts als casals Summer Fun!  

Formalitza la inscripció online a través d'aquest enllaç o posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre el Summer Fun 2022.  

Notícies & Activitats

COMENÇA EL TRAVELLING SAM!

Es tracta d'unes maletes viatgeres en les quals els nostres alumnes des de Mousy a Oliver s'emporten durant una setmana.

22/09/2023
Saber-ne més

A punt de començar el curs: reunió de teachers!

A poc a poc ens anem preparant per a la tornada.

13/09/2023
Saber-ne més

COMENCEM NOU CURS!

3, 2, 1... comencem!

13/09/2023
Saber-ne més