¡Celebra el World Book Day amb Kids&Us!

6 de maig de 2022

Existeix un dia més especial per a nosaltres que el World Book Day? A Kids&Us som uns apassionats d’aquest dia i és que la lectura en anglès és una gran aliada per l’aprenentatge de l’idioma. Entre moltes altres coses, ajuda a enriquir el vocabulari, a millorar la gramàtica i perfeccionar l’ortografia d’una forma lúdica i amena. 

No deixis per demà el que puguis llegir avui 

Gràcies a la línia editorial de Kids&Us, els nens i nenes de totes les edats podran mantenir l’anglès fora de les aules i submergir-se en un món d’imaginació i color. 

Tots els llibres de la nostra línia editorial estan desenvolupats pel nostre equip pedagògic i persegueixen el mateix objectiu: aconseguir que els nens i nenes desenvolupin bones competències lingüístiques en l’anglès, a més de proporcionar a les famílies algunes eines que els permetin compartir l’aventura de l’aprenentatge amb els seus fills. 

Descobreix tota la nostra col·lecció de llibres aquí

Happy World Book Day! 

Notícies & Activitats

Ens encanta llegir!

És un fet: ens agrada llegir i des del 2020 una mica més, però encara costa una mica enganxar els adolescents. Com podem incentivar la lectura quan es tracta de nois i noies a partir dels 15 anys?

06/05/2022
Saber-ne més

Obrim inscripcions per a les millors colònies d’estiu!

Escalfem motors per a les Cool Off, les colònies d’estiu per alumnat Kids&Us. Ja podeu triar entre totes les possibilitats que us donem perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’un entorn 100% en anglès sense haver de marxar a l’estranger. No us quedeu sense plaça!

06/05/2022
Saber-ne més