L'Àudio 3 Ja Està Actiu! Uneix-te a la Emocionant Història a Kids&Us Valls

24 de gener del 2024

Benvolgudes famílies de Kids&Us Valls,

Estem emocionats d'anunciar que el moment esperat ha arribat: L'Àudio 3 ja està actiu i llest per portar als vostres fills a una emocionant travessia d'aprenentatge d'anglès! A l'Acadèmia Kids&Us Valls, cada dia és una nova oportunitat per descobrir, aprendre i, sobretot, divertir-se mentre adquirim habilitats en la llengua anglesa.

Submergeix-te en la Història amb l'Àudio 3

Com sempre, a Kids&Us Valls ens esforcem per proporcionar experiències educatives úniques i memorables per als vostres petits. La nostra metodologia innovadora, centrada en la immersió i la participació activa, ha captivat la imaginació dels petits aprenents, convertint el procés d'aprendre anglès en una emocionant aventura.

L'emoció de la Història 3, Ara al Teu Abast

Aquest nou àudio marca l'inici de la Història 3, una trama captivadora dissenyada per estimular l'interès i la creativitat dels nens. Cada paraula, cada frase, està seleccionada amb cura per garantir que els vostres fills no només aprenguin anglès, sinó que també es submergin en una història que els transportarà a un món d'imaginació i descobriment.

Com Podeu Accedir a l'Àudio 3?

És fàcil. L'Àudio 3 ja està actiu i disponible perquè els vostres fills l'escoltin a casa, al cotxe o on prefereixin. Simplement accediu a la plataforma designada o consulteu amb el professor per començar aquesta nova i emocionant etapa d'aprenentatge.

Compartiu les Emocions amb Nosaltres

Volem ser testimonis de les reaccions dels petits aventurers després d'escoltar l'Àudio 3. Animeu-los a compartir les seves emocions, pensaments i fins i tot dibuixos inspirats en la història! Ho poden a les nostres xarxes socials. Estem desitjosos de veure com la Història 3 pren vida a les seves ments creatives. https://www.instagram.com/kidsandus.valls/

A Kids&Us Valls, la màgia d'aprendre anglès es troba a cada paraula, a cada so, a cada història. L'Àudio 3 està actiu i l'emocionant aventura comença ara!

Esteu preparats per submergir-vos en aquesta nova història? Que comenci el viatge lingüístic!

Notícies

Començem la Story 4

Descobreix l'Emocionant Aventura de la Story 4 a Kids&Us Valls: L'Acadèmia d'Anglès per a Nens

10/04/2024
Saber-ne més

Inscripcions obertes per a l'Summer Fun a l'escola del Claret! Apunta't ara!

Apuntat aquest estiu a la Summer Fun de Kids&Us Valls!

04/04/2024
Saber-ne més