Inscripcions obertes per a l'Summer Fun a l'escola del Claret! Apunta't ara!

4 d’abril del 2024

Hola famílies de Kids&Us Valls!

L'estiu està a la volta de la cantonada i a Kids&Us Valls estem emocionats de presentar la nostra Summer Fun a l'escola del Claret! És el moment perfecte perquè els vostres fills visquin una experiència única i enriquidora mentre s'immersen en l'anglès d'una manera divertida i dinàmica.

Què és l'Summer Fun?

Summer Fun és molt més que un casal d'estiu. És una oportunitat perquè els nens explorin, aprenguin i es diverteixin en un ambient segur i estimulant. El nostre programa combina activitats lúdiques, creatives i educatives dissenyades per fomentar l'aprenentatge de l'anglès de manera natural i efectiva.

Per què triar Summer Fun a l'escola del Claret?

  1. Professors qualificats: El nostre equip de professors està altament qualificat i compta amb experiència en l'ensenyament de l'anglès a nens de totes les edats.

  2. Metodologia innovadora: A Kids&Us, creiem en el poder de l'aprenentatge experiencial. Per això, les nostres activitats estan dissenyades per estimular els cinc sentits i promoure l'adquisició de l'idioma de manera intuitiva.

  3. Instal·lacions segures: L'escola del Claret ofereix un entorn segur i adequat perquè els nens puguin gaudir al màxim de la seva experiència Summer Fun.

Com inscriure's?

Les inscripcions per a Summer Fun a l'escola del Claret ja estan obertes. No esperis més i reserva ja la teva plaça! El procés d'inscripció és ràpid i senzill. Només has de visitar la nostra pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripciones i seguir les instruccions. No deixis passar aquesta oportunitat única perquè els teus fills visquin un estiu inoblidable!

A Kids&Us Valls, estem compromesos amb l'aprenentatge de l'anglès d'una manera divertida i efectiva. Uneix-te a la nostra família i descobreix tot el que Summer Fun té per oferir!

Ens veiem al Claret!

Notícies

Coneix Kids&Us en la jornada de portes obertes

Obrim les portes del centre Kids&Us Valls perquè les famílies conegueu el nostre mètode únic i la importància d'aprendre anglès des d'una edat primerenca.

02/05/2024
Saber-ne més

Començem la Story 4

Descobreix l'Emocionant Aventura de la Story 4 a Kids&Us Valls: L'Acadèmia d'Anglès per a Nens

10/04/2024
Saber-ne més