Easter FunWeek

25 de gener del 2024

INTRODUCCIÓ

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

 

 

 

ACTIVITATS:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

 

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

 

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Les històries que hem creat s’han adaptat a cada grup d’edat i són una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

 

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

 

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” en què els nens i nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a l’adquisició de l’idioma.

 

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

 

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

 

8. Jocs d'aigua: Durant tots els dies de la setmana ens mullarem amb globus, pistoles i fent gimcanes.

 

9. Excursions per Valls: anirem als parcs de la ciutat i farem jocs tradicionals en anglès

 

10. Dinar de càtering cada dia ens portaran el dinar al nostre centre.

 

 

 

DATES I HORARI

 

 

• del 25 al 28 de març.

 

 

L’horari de les activitats serà de 09.00 a 13.00, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 08.30 a 09.00, i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 i fins a les 13.30 (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

 

 

PREUS

 

 

Preu: 93€

https://buy.stripe.com/dR6eXl4upeTfaHu9AH

Notícies

Començem la Story 4

Descobreix l'Emocionant Aventura de la Story 4 a Kids&Us Valls: L'Acadèmia d'Anglès per a Nens

10/04/2024
Saber-ne més

Inscripcions obertes per a l'Summer Fun a l'escola del Claret! Apunta't ara!

Apuntat aquest estiu a la Summer Fun de Kids&Us Valls!

04/04/2024
Saber-ne més