Coneix Kids&Us en la jornada de portes obertes

2 de maig del 2024

Tens una cita el proper 9 i 20 de maig al nostre centre Kids&Us Valls per viure un Dia Obert en directe. Et mostrarem en què consisteix el nostre mètode únic d'ensenyament de l'anglès i per què és tan beneficiós per als teus fills i filles. Però això no és tot! També hem preparat activitats i jocs perquè els teus petits es diverteixin i descobreixin com de divertit és aprendre anglès amb Kids&Us.

Aprèn anglès, com més aviat millor.

Durant els primers anys de vida, el cervell està més receptiu i preparat per assimilar una nova llengua. Així que sí, com més aviat es comenci a aprendre anglès, millor.

Open Day de Kids&Us

El nostre objectiu principal en aquesta jornada és despertar la curiositat del teu petit per l'anglès d'una manera natural i espontània. A més, et mostrarem com funciona el nostre mètode únic i els beneficis que ofereix per a l'aprenentatge del teu fill o filla.

Apunta't

"Treballarem amb grups reduïts per poder oferir el tracte més personalitzat i adequat a tots els assistents, així que recomanem que reservis la teva plaça el més aviat possible! https://page.kidsandus.es/open-day


T'esperem!"

Notícies

Començem la Story 4

Descobreix l'Emocionant Aventura de la Story 4 a Kids&Us Valls: L'Acadèmia d'Anglès per a Nens

10/04/2024
Saber-ne més

Inscripcions obertes per a l'Summer Fun a l'escola del Claret! Apunta't ara!

Apuntat aquest estiu a la Summer Fun de Kids&Us Valls!

04/04/2024
Saber-ne més