YA ESTÁ AQUÍ EL SUMMER FUN

8 d’abril del 2024

A l’Escola Paidos els teus fills i filles gaudiran al màxim de les vacances d’estiu en el nostre casal Summer Fun. El millor de tot és que ho faran mentre amplien i enriqueixen els seus coneixements d’anglès sense adonar-se’n.

Què són els Summer Fun by Kids&Us?

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. És per això que organitzem casals d’estiu, com el Summer Fun by Kids&Us, en un entorn de diversió on poder seguir en contacte amb l’idioma.

Els Summer Fun són casals d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, siguin alumnes de Kids&Us o no. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció en aquesta llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat.

Quines activitats s’hi fan?

Durant el Summer Fun fem treballs manuals, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són tan sols alguns exemples de les activitats d’allò més divertides que ha desenvolupat l’equip de professionals experts en pedagogia de Kids&Us perquè els més petits aconsegueixin interioritzar estructures i vocabulari nous en anglès d’una manera natural.

Si voleu més informació envia’ns un correu a [email protected] o truca’ns al 938728606.

Per realitzar les inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/ca/

Notícies

Les Fun Weeks més refrescants de l’any!

Ja comença a fer calor i el curs a Kids&Us Manresa està a punt d’acabar-se. Saps què significa?

17/04/2024
Saber-ne més

Participa en el nostre concurs de Sant Jordi!

Celebra-ho amb nosaltres i anima't a participar!

08/04/2024
Saber-ne més

EASTER EGG HUNT

El Bunny us convida a tots els nens i nenes des de Sam fins a Pam & Paul a participar en una activitat molt divertida per celebrar els 20 anys de l'escola.

27/02/2024
Saber-ne més