Matrícules obertes pel curs 2024-2025!

29 de maig del 2023

Ens complau anunciar que a Kids&Us Castellar del Vallès ja tenim obertes les matrícules per al proper curs. Com a centre educatiu de referència en l'ensenyament d'anglès per a infants, estem compromesos a proporcionar una experiència d'aprenentatge única i enriquidora.

Amb un enfocament pedagògic innovador i un equip de professionals qualificats, oferim un entorn estimulant i divertit per als nostres alumnes. Cada classe està dissenyada per fomentar la immersió lingüística i el desenvolupament de les habilitats comunicatives dels nens, mitjançant l'ús de jocs, cançons i activitats interactives.

Aprofitem aquesta oportunitat per convidar-vos a matricular els vostres fills i filles per al proper curs. Les places són limitades i l'interès és alt, així que us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres el més aviat possible per assegurar-vos un lloc.

No dubteu a trucar-nos o visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació sobre els nostres programes, horaris i tarifes. Estarem encantats d'atendre-us i de respondre a totes les vostres consultes.

A Kids&Us Castellar del Vallès, ens il·lusiona ser part del creixement i l'aprenentatge dels vostres fills. Us convidem a formar part de la nostra família educativa i a viure l'experiència única que oferim.

Gràcies per la vostra confiança i esperem veure-us aviat!

Cordialment,
L'equip de Kids&Us Castellar del Vallès.

Notícies

Arriben les Summer Fun Weeks!

Han arribat les Summer Fun Weeks a Kids&Us Castellar del Vallès, un campus d'estiu totalment en anglès i ple d'activitats enriquidores per els infants de 3 a 10 anys.

12/04/2024
Saber-ne més

Babies Experiences

Alguna vegada t'has preguntat què es fa exactament en una classe d'anglès per a bebès d'1 i 2 anys? Ho podràs descobrir en les Babies Experiences!

15/01/2024
Saber-ne més