Easter Day

8 de març del 2024

El proper diumenge 7 d’abril us convidem a passar un matí fantàstic a la granja de Can Pins envoltats de natura i animals. Hem preparat un programa molt especial conjuntament amb elles, on gaudirem de la Pasqua i podrem estar, també, en contacte amb l’anglès.


La Maria i la Cèlia ens rebran al seu preciós espai, on ens ensenyaran els animals que hi tenen i ens explicaran curiositats sobre ells (elles ho faran en català/castellà però nosaltres hi serem també per anar introduint llenguatge relacionat en anglès). Aprofitarem per donar-los de menjar i tocar-los (si es que es deixen) i tot seguit farem una cerca d’ous de Pasqua per la granja en anglès. Acabarem el matí decorant ous que haurem recollit del galliner i gaudint de l’obra de teatre (100% en anglès) “Where do you live?” on el Mousy, que viu al camp, visitarà la Linda, que viu a la ciutat. Què hi passarà? Veniu a passar un dia en família i descobriu-ho!

Les entrades són limitades. Preu de l’activitat: 12€/persona (els infants paguen a partir dels 2 anys). Podeu comprar-les a Kids&Us Argentona (C/ Doctor Samsó, 44).

Durada: de 10h a 13h aproximadament.

Data i Lloc: 7 d’abril a Can Pins (Veïnat Pins, 9, 08310 Argentona, Barcelona)

Us esperem!

Notícies

Sensory Time! - Tallers sensorials per nadons

Les activitats sensorials estimulen la curiositat innata i fomenten les habilitats dels infants per explorar el seu entorn. Per això hem desenvolupat activitats divertides i emocionants que estimularan la imaginació, la coordinació, les habilitats motores i els sentits dels nens i nenes mentre els donem oportunitats il·limitades per parlar en anglès.

11/01/2024
Saber-ne més

Merry Christmas!

We wish you a Merry Christmas! ✨

22/12/2023
Saber-ne més

Gaudeix d’una classe de demostració al Demo Day

T’has preguntat mai com són les classes de Kids&Us? El Demo Day és l’oportunitat per venir a descobrir-ho.

24/08/2023
Saber-ne més