Demo day 203

22 d’agost del 2023

Alguna vegada t'has preguntat com són les classes de Kids&Us?

El Demo Day és la teva oportunitat per a venir a descobrir-ho. Per tercer any consecutiu, celebrarem el Demo Day en tots els nostres centres. Però què és aquest esdeveniment tan popular?

El Demo Day és un dia en què podràs venir al centre i participar en una classe de demostració perquè visquis en primera persona el funcionament del nostre mètode.

A les Babies Experience tindràs l'oportunitat de veure com són les nostres classes per a bebès d'1 i 2 anys, amb activitats pensades perquè els més petits integrin l'anglès com una altra llengua materna més, aprofitant el vincle emocional amb els personatges d'aquests cursos (Mousy i Linda) i potenciant l'estimulació sensoriomotora.

I a les Kids Experience participaràs en una classe de demostració dels nostres cursos per a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys, a través d'activitats que estimulen l'aprenentatge a través del joc amb personatges entranyables les peripècies dels quals són el fil conductor de cada curs.

Reserva la teva plaça en la nostra pàgina web i vine a descobrir per què Kids&Us és més que una escola d'anglès amb resultats provats.

https://page.kidsandus.es/demo_day_2023?hs_preview=HvWRMDQd-96793863599

Notícies

Babies Experience

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

16/01/2024
Saber-ne més

Christmas fun week

Casal de Nadal en anglès!

20/11/2023
Saber-ne més

Halloween fun day!

Halloween fun day a Kids&Us Hospitalet Nord

19/10/2023
Saber-ne més