Acadèmia d'Anglès a Castellar del Vallès per a nens a partir d'1 any d'edat amb una metodologia innovadora i molt diferencial. Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició del llenguatge matern, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Castellar del Vallès

Coneix-nos

Ja coneixes Kids&Us?

Descobreix una experiència única d'aprenentatge d'anglès per a nens a Rubí, on la diversió i el progrés van de la mà. A Kids&Us, ens enorgulleix oferir una metodologia d'ensenyament innovadora i completament diferenciada que s'adapta al procés natural d'adquisició del llenguatge matern. Des de la temprana edat d'1 any, els petits exploradors poden submergir-se en un entorn estimulant dissenyat per aprofitar la seva capacitat innata per absorbir idiomes de manera espontània. El nostre enfocament es basa en el reconeixement que l'aprenentatge de l'idioma anglès segueix un ordre específic i natural, similar al procés d'adquisició de la llengua materna. A Kids&Us, cada activitat i material està cuidadosament dissenyat per promoure una immersió lingüística autèntica, on els nens aprenen jugant, cantant i participant en activitats divertides i significatives. El nostre equip de professionals altament qualificats i apassionats està compromès en acompanyar cada nen en el seu viatge de descobriment de l'anglès, assegurant-nos que cada pas sigui tant educatiu com emocionant. Uneix-te a la nostra escola a Rubí i deixa'ns ser part de l'incredible viatge d'aprenentatge del teu fill, on cada dia és una aventura plena de noves paraules, sons i connexions emocionals que els prepararan per a un futur global ple d'oportunitats. A Kids&Us, l'anglès es converteix en una aventura per a tota la vida!

Notícies

Arriben les Easter Fun Weeks!

Del 25 al 29 de març, vine a gaudir de les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès!

25/02/2024
Saber-ne més

Babies Experiences

Alguna vegada t'has preguntat què es fa exactament en una classe d'anglès per a bebès d'1 i 2 anys? Ho podràs descobrir en les Babies Experiences!

15/01/2024
Saber-ne més

Matrícules obertes pel curs 2023-2024!

Ja podeu demanar la vostre plaça pel curs vinent.

29/05/2023
Saber-ne més

El nostre equip

Diandra

Directora

Saray

Coordinadora Acadèmica

Anne

Teacher: Babies, Kids & T&T

Julie

Teacher: Kids

Kate

Teacher: Kids & T&T

Serge

Teacher

Ubicació

Kids&Us Castellar del Vallès

Direcció del centre
C/ Sala Boadella, 16
08211 Castellar del Vallès - Barcelona
ES , 93 611 10 28 / 675059004
Director/a del centre
Diandra Fuster

Contacta amb nosaltres