Vine a conèixer-nos a la jornada de portes obertes del 28 de maig!

20 de maig del 2022

El 28 de maig se celebrarà l’Open Day al nostre centre, una jornada de portes obertes amb activitats gratuïtes en anglès per a nens i nenes d’1 a 7 anys, que inclou l’hora del conte, activitats de classes i molts jocs més!

En què consisteix l’Open Day?

L’objectiu principal de la nostra jornada de portes obertes és despertar la curiositat dels bebès, nens i nenes per l’aprenentatge de l'anglès i que tu puguis conèixer de primera mà la nostra metodologia Natural English. Per fer-ho, hem preparat algunes activitats que estem segurs que us encantaran.

Kids&Us i la nostra metodologia

A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única i integral, i ho va fer amb la voluntat de fer les coses diferents.

El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i permet als nens i nenes aprendre anglès de manera espontània i natural; també té en compte les emocions i les converteix en un mitjà a través del qual aprenen de manera significativa.

Reserva plaça per a l’Open Day

Tingues en compte que, per afavorir el bon desenvolupament de la jornada, treballarem amb grups reduïts, així que les places per a l’Open Day són limitades. Reserva la teva a aquesta pàgina web: https://page.kidsandus.es/open-day

Notícies

Taller sensorial per nadons

Taller sensorial per nadons

11/01/2024
Saber-ne més

Gaudeix d’una classe de demostració al Demo Day

T’has preguntat mai com són les classes de Kids&Us? Ara tens l'oportunitat de descobrir-ho!

21/08/2023
Saber-ne més

Babies Experience 2023

T’has preguntat mai què es fa exactament en una classe d’anglès per a bebès d’1 i 2 anyets?  Ho podràs descobrir a les Babies Experiences! 

16/01/2023
Saber-ne més