Matrícules obertes curs 2022-2023

24 de maig del 2022

Sempre és un bon moment per aprendre anglès, però en el cas dels infants, com més aviat comencin millor. A Kids&Us ho sabem i ho reivindiquem. Els nens i nenes han nascut per ser ells mateixos i la nostra missió és ajudar-los a aconseguir els seus propòsits. 

Amb la metodologia Natural English, ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. 

3 motius per escollir Kids&Us perquè els teus fills i filles aprenguin anglès:

 • Kids&Us va néixer amb l’objectiu de revolucionar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única  i integral. 

 • Ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès. 

 • El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna; assegura un aprenentatge natural i espontani, i respecta l’ordre natural d'aprenentatge de la llengua. 

  • Escoltar 
  • Entendre 
  • Parlar 
  • Llegir i escriure

A Kids&Us Cardedeu hem obert el període de matriculació per al curs 2022-2023. No us espereu a demà, reserveu ja la vostra plaça.  

Truca’ns al 645 436 295, escriu-nos a [email protected] o vine a veure’ns al C/ Mare de Déu del Pilar, 124F de Cardedeu per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre Kids&Us i la nostra metodologia. 

Notícies

Taller sensorial per nadons

Taller sensorial per nadons

11/01/2024
Saber-ne més

Gaudeix d’una classe de demostració al Demo Day

T’has preguntat mai com són les classes de Kids&Us? Ara tens l'oportunitat de descobrir-ho!

21/08/2023
Saber-ne més

Babies Experience 2023

T’has preguntat mai què es fa exactament en una classe d’anglès per a bebès d’1 i 2 anyets?  Ho podràs descobrir a les Babies Experiences! 

16/01/2023
Saber-ne més