DEMO Day de Kids&Us Viladecans

4 de julio de 2022

Apuntar el teu fill/la teva filla a anglès és una decisió important. Estem parlant d’un idioma que pot ajudar-lo a enderrocar fronteres en el futur.

És per això que a Kids&Us Viladecans volem convidar-te al nostre centre perquè vegis de primera mà com treballem.

 

  • El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani.
  • La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats els nens i nenes perquè aprenguin l’idioma.
  • Una de les nostres prioritats és acompanyar el teu fill/la teva filla en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.

 

Les nostres classes i activitats són 100% en anglès.

L’objectiu final és que els nens i nenes assoleixin les més altes competències comunicatives en anglès i que tinguin confiança per obrir les portes del seu futur. Al cap i a la fi, és l’idioma que els permetrà arribar més lluny.

Vine a veure’ns, observa com aprèn el teu fill/la teva filla i descobreix per què el mètode funciona.

El Demo Day s’organitza per a grups reduïts (5 famílies en el cas de Babies i fins a 8 per a Kids), així que les places són limitades.

 

 

Reserva ja la vostra plaça!

No perdeu aquesta oportunitat!

Noticias

Babies Experience

Clase demostrativa para babies de 1 y 2 años

15/05/2023
Saber más

Kids Experience

¡Vive la experiencia Kids&Us con tu hijo/a!

15/05/2023
Saber más