DIPLOMES TRINITY & CAMBRIDGE CURS 2022/2023!

20 de noviembre de 2023


Primer de tot felicitats a tots els alumnes que han superat l’examen oficial, ja sigui Trinity, Young Learners i Cambridge.
De la nostra escola de Montoliu, s’han presentat 83 alumnes, i tenim el 100% d’aprovats. Així que només us podem felicitar per la feina feta, per l’esforç i per seguir treballant i aprenent el que calgui. Estem molt orgulloses de tots vosaltres! Han estat mesos d’estar amb vosaltres perquè puguessiu donar el millor del que sabeu.
Al final aquests examens son molt diferents de format al que están acostumats a l’aula, tenen un grau d’exigència elevat, que ja no és només el contingut, sinó pel que suposa estar amb un professorat totalment diferent, amb formats d’examen totalment diferents i en un entorn diferent.
Així doncs, de nou, felicitar-vos des dels més petits als més grans per aquest acta de valentía,l’esforç i demostrar al món el vostre nivell d’anglès que desitgem que us porti a crear molts projectes de vida!
 

Noticias

MOUSY & LINDA & SAM TRAVELLERS!

¡Mousy & Linda & Sam han empezado una aventura y quieren vivirla contigo! Por esta razón, este curso podran convivir con vosotros durante una semana. ¡Que divertido!

20/11/2023
Saber más