Univers

Descobreix el Fun Day de Kids&Us
Descobreix el Fun Day de Kids&Us

Què és un Fun Day?

Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en mig dia? Sí! Un Fun Day és un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes puguin passar-ho bé mentre aprenen anglès en dies no lectius. Durant aquests matins, els centres Kids&Us s’omplen d’activitats didàctiques, úniques i originals 100 % en anglès, desenvolupades pel Departament Pedagògic de Kids&Us.

Un matí ple de diversió i activitats 100 % Kids&Us:

Un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, tastin nous sabors i descobreixin que cuinar pot arribar a ser molt divertit. I tot en anglès!

  • Jocs en anglès

Jocs adaptats a cada grup d’edat perquè els nens aprenguin anglès mentre s’ho passen bé i practiquen activitats motrius.

L’hora del conte (en anglès, Storytime) és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari, per assegurar que els nens puguin gaudir d’un espectacle en anglès.

  • Crafts

Manualitats destinades a fomentar la imaginació dels nens mentre aprenen vocabulari en anglès. 

En què consisteix?

Kids&Us va més enllà de les aules, i el Fun Day complementa un univers d’activitats ja disponibles durant tot l’any, els dies festius, caps de setmana i vacances.
La finalitat del Fun Day és que els nens puguin continuar estant en contacte amb l’anglès i aprenent durant els dies no lectius, que probablement seran laborables per als seus pares.
El Fun Day és obert a nens encara que no estiguin matriculats a Kids&Us i és una oportunitat única de gaudir de l'aprenentatge de l'anglès i d'activitats amb el segell de qualitat de Kids&Us. 

 

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no.
  • Nombre de nens per grup: màxim de 8 nens per grup i professor.
  • Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i horari d’activitats; es poden consultar al centre corresponent.
  • Durada de l'activitat: el Fun Day té una durada de 4 hores.
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Un matí ple d’univers Kids&Us