Univers

Coneix English&Fun de Kids&Us
Coneix English&Fun de Kids&Us

És un fet que l’arribada de la COVID-19 ha canviat molts aspectes de la nostra vida, però no per això hem deixat de preparar les nostres activitats d’estiu amb la màxima il·lusió, per fer que les vacances escolars siguin inoblidables. 

Hem creat nous protocols de seguretat i higiene, i hem adaptat les nostres activitats per garantir que se segueixen totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries. Volem seguir oferint un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.  

Què són els English&Fun?

La unió fa la força. Per això, Kids&Us combina en els English&Fun dues de les coses que més agraden als teus fills: l'anglès i la seva activitat o el seu esport preferits.

Els English&Fun són casals setmanals per als períodes de vacances escolars en els quals l'aprenentatge de l'anglès se suma a una activitat lúdica o esportiva organitzada per una entitat externa a Kids&Us.

T'imagines algun altre pla millor per al teu fill que no sigui passar una setmana fent les dues coses que més li agraden?

*Anglès

Kids&Us ofereix 3-4 hores al dia d'aprenentatge d'anglès mitjançant uns continguts únics i originals, elaborats pel Departament Pedagògic de Kids&Us, amb activitats temàtiques 100% en anglès.

*Esport o oci

Entitats lúdiques o clubs esportius poden combinar la pràctica de la seva activitat amb la garantia d'aprenentatge d'anglès de Kids&Us.

En què consisteix?

Kids&Us va més enllà de les aules dels nostres centres, per això English&Fun es desenvolupa en col·laboració amb una entitat lúdica o esportiva i es fa a les instal·lacions de l'entitat col·laboradora.

És un casal setmanal de tot el dia, en el qual es fa, per separat, l'anglès i l'activitat de l'entitat.

D'una banda, l'entitat col·laboradora planifica les activitats d'oci o esportives i, de l'altra, Kids&Us planifica les hores d'anglès amb activitats temàtiques setmanals que permetran la immersió lingüística de manera divertida i natural.

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no.
  • Nombre d'infants per grup en les activitats d'anglès: un màxim de 10 infants per grup i professor.
  • Grups en les activitats d'anglès: es formen grups per edats: 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.
  • Calendari: cada centre té el seu propi calendari d’activitats; es pot consultar al centre corresponent.
  • Horari: l'horari dels English&Fun és de 9 a 17 hores aproximadament. Consulta-ho al teu centre Kids&Us.
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
La millor combinació d'una activitat amb l’aprenentatge de l’anglès.

Coneix més activitats de vacances de Kids&Us