Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Univers

Coneix English&Fun de Kids&Us
Coneix English&Fun de Kids&Us

Què són els Sports&Fun?

Sports&Fun són unes colònies estructurades per setmanes que combinen l’aprenentatge de l’anglès des d’un vessant lúdic amb la pràctica d’un esport. L’activitat sempre la fem en col·laboració amb una entitat esportiva de la població o de la ciutat, i té lloc a les seves instal·lacions. 

En aquest sentit, el professorat de Kids&Us es desplaçarà fins a les instal·lacions on es presti el servei per impartir un màxim de 4 hores -o un mínim de 3- d’activitats en anglès seguint la metodologia Kids&Us.

Cada setmana es treballa una temàtica diferent (temàtica Fun Weeks). Per tant, els nens es podran apuntar a diverses setmanes sense repetir els continguts.

Objectius principals

  • Aprendre anglès des d’un vessant lúdic a través de contes, jocs, manualitats i cançons. Els professors són membres dels equips docents de Kids&Us que hauran rebut la formació inicial indispensable per dur a terme la seva feina.
  • Descobrir la pràctica d’un esport amb monitors de la mateixa entitat esportiva.

Target

L’activitat s’adreça a nens i nenes (alumnes Kids i/o externs), d’entre 3 i 10 anys, que s’organitzaran en grups de 10 alumnes com a màxim per professor/professora i que se separaran per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys). D’aquesta manera tindrem grups homogenis i una perfecta interacció entre alumne i professor.

*Més informació al vostre centre.

Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
La millor combinació de la pràctica esportiva amb l’aprenentatge de l’anglès.

Coneix més activitats de vacances de Kids&Us