Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Univers

Coneix les activitats d'estiu de dia sencer Summer Fun de Kids&Us
Coneix les activitats d'estiu de dia sencer Summer Fun de Kids&Us
English Summer Fun

Què són els English Summer Fun?

Són casals urbans d’estiu amb un objectiu principal: que els nens gaudeixin d’un estiu ple d’activitats en anglès. Als casals farem activitats lúdiques, vivencials i enriquidores que tindran l’anglès com a llengua vehicular.

Els English Summer Fun es fan en instal·lacions externes als centres Kids&Us, escoles o centres esportius, i duren tot el dia (es poden consultar els horaris segons la localitat).

Quins són els objectius?

Cada setmana, els nens s’embarcaran en una nova aventura en què, mitjançant un seguit d’activitats, s’identificaran plenament amb els personatges dels contes i les històries que treballarem. Els objectius són:

 • Que els nens i nenes facin una immersió en l’anglès per millorar-ne la comprensió global. 
 • Que consolidin i interioritzin estructures i vocabulari nous.
 • Crear situacions en què posaran en pràctica tant els seus coneixements previs d’anglès com els que adquiriran, tot això en un context lúdic.

En què consisteixen?

Cada setmana viatjarem a un nou món a través de diversos contes i temàtiques que hem creat específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.

 • Storytime: l’ús del conte és un factor clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i desenvolupat per a cada grup d’edat permeten aprendre estructures i vocabulari en el seu context. Durant els English Summer Fun explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
 • Song and Dance Time: es tracta de cançons i coreografies creades per a cadascuna de les temàtiques i adaptades a cada grup d’edat.
 • Crafts: farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals), que permetran que els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats artístiques. Aquestes manualitats estaran relacionades amb el tema que es treballi.
 • Monitored Games: és hora de jugar! Farem jocs i activitats de psicomotricitat pensades per cohesionar el grup. Aprendrem a compartir, a esperar el torn, etc.
 • Freegame: temps de joc lliure perquè els nens i nenes posin en marxa la seva imaginació i es relacionin entre ells.
 • Lunchtime: l’hora de dinar és un bon moment perquè els nens i nenes aprenguin vocabulari i expressions relacionades amb aquesta activitat. Aprofitarem aquesta oportunitat, que es repeteix cada dia, per aprendre una infinitat d’estructures i vocabulari.
 • Staff Performance: cada dia els nostres monitors es converteixen en actors durant una estoneta. Als nens i nenes els encanta que els seus monitors representen diferents personatges en una obra de teatre que representaran per episodis acumulatius durant la setmana. Els nens segueixen l’obra sense cap mena de dificultat i, a més, hi participen.
 • Trips: on anem d’excursió aquesta setmana? Tant als nens com a les nenes els fascina fer una petita escapada setmanal.
 • I els divendres... Party Time! En acabar la setmana temàtica obrirem les portes del casal a les famílies perquè vinguin a veure tot allò que els nens han après al llarg de la setmana: balls, cançons i la resta d’activitats en anglès.

Dades bàsiques

 • Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 12 anys.
 • Nombre de nens per grup: 10 nens com a màxim per grup i professor. Cada English Summer Fundisposa d’un coordinador del casal.
 • Separació dels grups: els nens se separaran per grups d’edat (3-4 anys, 5-6 anys, 7-9 anys i 10-12 anys).
 • Calendari: els English Summer Fun són activitats setmanals que Kids&Us realitza durant les vacances d’estiu.
 • Horari: els horaris per a cada English Summer Fun els trobareu a la documentació que hem creat amb aquesta finalitat.

Per més informació consulteu al vostre centre Kids&Us o a la pàgina web www.englishsummerfun.com

Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Dies sencers plens d’activitats amb l’anglès com a llengua vehicular.