Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

A casa

Talking Pen

0-2, 2-4, 3-5, 5-7 anys

El llapis que parla mentre aprens!

Et presentem la manera més divertida d’aprendre a pronunciar correctament. 

El Talking Pen és un llapis digital amb què els nens aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida i amena. Només cal posar el Talking Pen sobre les estrelletes que veureu als contes Kids&Us perquè el llapis llegeixi el text i els personatges cobrin vida.

Consta d’un escàner, d’un micròfon i d’un altaveu, i és capaç de llegir els contes impresos amb tecnologia de so. 

Per què val la pena fer servir el Talking Pen?

Sabem que no tots els pares i mares tenen un nivell d’anglès prou bo per llegir un conte amb bona pronúncia, bona dicció i una entonació adequada. Per aquest motiu, el Talking Pen garanteix que els nens i nenes s’exposin a un anglès impecable. El Talking Pen permet que la lectura del conte en anglès sigui un moment agradable i relaxat per poder gaudir en família. És l’eina ideal per a aquells pares i mares que vulguin oferir als seus fills un contacte amb l’anglès a través dels contes.

El Talking Pen es pot utilitzar amb auriculars o sense, i la bateria es pot carregar a través del corrent elèctric o de l’ordinador, durant un màxim d’1,5 hores. Té una memòria de 4GB per emmagatzemar una gran quantitat de llibres. 

Es poden descarregar els arxius d’àudio dels llibres en aquesta mateixa pàgina. Per això, només cal connectar el Talking Pen a l’ordinador, com si fos un USB, i desar els arxius descarregats a la carpeta “AP4” del Talking Pen.

Compartiu-ho >