A casa

Talking Pen

0-2, 2-4, 3-5, 5-7 anys

El llapis que parla mentre aprens!

Et presentem la manera més divertida d’aprendre a pronunciar correctament. 

El Talking Pen és un llapis digital amb què els nens aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida i amena. Només cal posar el Talking Pen sobre les estrelletes que veureu als contes dels nostres cursos Kids&Us perquè el llapis llegeixi el text i els personatges cobrin vida. El Talking Pen està pensat per a nens i nenes a partir d’1 any.

Consta d’un escàner, d’un micròfon i d’un altaveu, i és capaç de llegir els contes impresos amb tecnologia de so. El Talking Pen té una memòria de 4GB per emmagatzemar una gran quantitat de llibres. Com que es tracta d’un llapis que llegeix en llengua estrangera, hem volgut garantir un so d’alta qualitat.

Per què val la pena fer servir el Talking Pen?

Sabem que no tots els pares i mares tenen un nivell d’anglès prou bo per llegir un conte amb bona pronúncia, bona dicció i una entonació adequada. Per aquest motiu, el Talking Pen garanteix que els nens i nenes s’exposin a un anglès impecable. El Talking Pen permet que la lectura del conte en anglès sigui un moment agradable i relaxat per poder gaudir en família, i és l’eina ideal per a aquells pares i mares que vulguin oferir als seus fills un contacte amb l’anglès a través dels contes.

El Talking Pen es pot utilitzar amb auriculars o sense, i la bateria es pot carregar a través del corrent elèctric o de l’ordinador, durant un màxim d’1,5 hores.

En cas que el Talking Pen no contingui les pistes de so, es poden descarregar els arxius d’àudio dels llibres que s’hagin comprat al nostre web. Per això, només cal connectar el Talking Pen a l’ordinador, com si fos un USB, i desar els arxius descarregats a la carpeta “AP4” del Talking Pen.

Al web hi podreu trobar tots els àudios corresponents als cursos Kids&Us i, a més, tots els contes de la Betty Sheep i la Gina Ginger, els jocs de taula , i la col·lecció de llibres Listen&Play.

Compartiu-ho >