A casa

Gina Ginger Colours - Memory Game 2

5-7 anys

Gina Ginger  Colours - Memory Game 2

Instruccions per a la preparació

Juguem i aprenem els colors amb la Gina Ginger! Troba les parelles.                                                                                                                    

Descarregueu el document i imprimiu-lo, preferiblement en una cartolina blanca.

Abans de retallar les fitxes, pinteu els cabells de la Gina de les fitxes repetint cada color 2 vegades. Recomanem començar amb els següents colors: taronja, verd, groc, rosa, vermell i lila (deixarem una fitxa sense pintar per representar el color blanc).

Si optem per pintar els cabells amb pintura de dits, podem utilitzar els 4 colors primaris més el blanc per barrejar les pintures tot dient: “Yellow and blue makes green”, “Red and yellow makes orange”, “Blue and red makes purple”, etc.

Ara ja podeu retallar les fitxes, col·locar-les a la taula mirant avall i començar a jugar al memory tot dient: “Gina’s hair is + colour”, “I’ve got a pair”, “I haven’t got a pair!”, “Blue and red makes purple”, etc.

Ara ja podeu començar a jugar!

Material necessari

14 fitxes de la cara de la Gina amb els cabells pintats de diferents colors: rosa, verd, groc, taronja, vermell, lila i blanc (aquest color no cal pintar-lo; es correspon amb la fitxa de la Gina amb els cabells sense pintar).

Llapis de colors, retoladors, ceres o pintures de dits.

Objectius pedagògics

Aprendre nou vocabulari relacionat amb els colors. Ex. “Gina’s hair is + colour”, “I’ve got a pair!”, “I haven’t got a pair!”, “Yellow and blue makes green”, etc.

Nom dels colors: orange, green, yellow, pink, white, red i purple.

Compartiu-ho >