A casa

Segueix aprenent anglès amb els llibres que parlen!

A Kids&Us tenim moltes propostes per seguir aprenent anglès a casa

A Kids&Us sabem que, perquè els nens no nadius desenvolupin bones competències lingüístiques en el nou idioma, hauran d’estar exposats a un anglès assequible però, alhora, espontani. Paral·lelament, i tenint molt present la implicació dels pares, volem oferir a les famílies un seguit d’eines que permetin que pares i fills puguin compartir l’aventura apassionant d’aprendre una llengua.

Col·lecció Listen&Play

Listen&Play és una col·lecció de llibres-joc que estan pensats per fer-los servir amb el Talking Pen. Aquests llibres estan impresos amb un innovador sistema que els converteix en uns audiollibres interactius amb jocs programats. 

Gràcies a la tecnologia del Talking Pen, el nen podrà escoltar i jugar en anglès, ja sigui sol o acompanyat dels seus pares.

Col·lecció Gina Ginger

A Kids&Us tenim moltes propostes per seguir aprenent anglès a casa


La col·lecció Gina Ginger narra les aventures d’una nena pèl-roja. A la Gina sempre li passen coses i, tot sovint, gràcies a petites fades, els problemes o contratemps s’acaben resolent... o s’acaben complicant encara més! 

Els contes de la Gina Ginger proposen un viatge a través de les emocions i les frustracions d’una nena que té la mateixa edat que els lectors.