A casa

El moment de viure noves experiències

Els nens estan plens d’emocions i dels 3 als 5 anys comencen a contextualitzar-les i a expressar-les. Durant aquest període, són capaços de dur a terme accions amb l’objectiu d’aconseguir emocions positives. Per exemple portar un conte als pares perquè l’hi llegeixin i d’aquesta manera interactuar amb ells i passar temps en família.

 

Kids&Us disposa d’un Univers de llibres, jocs i activitats per potenciar el desenvolupament del nen o nena a aquesta edat. L’anglès de Kids&Us va més enllà de les aules i és present a casa, en situacions quotidianes agradables, que fan de l’aprenentatge una experiència molt positiva.

Col·lecció Many Monsters

La col·lecció Many Monsters l’integren diversos contes il·lustrats, cadascun protagonitzat per un monstre diferent. Tots els personatges són divertidíssims i cadascun té unes habilitats úniques, gràcies a les quals els nens i nenes de 3 a 5 anys enriquiran el seu vocabulari en anglès.

 

Els personatges més monstruosament entranyables de Kids&Us estan a punt d’arribar a totes les cases per viure grans aventures quotidianes amb tota la família. Els deixeu entrar?