A casa

Les emocions al servei de l'aprenentatge

A Kids&Us tenim moltes propostes per seguir aprenent anglès a casa

La filosofia de Kids&Us ha consistit sempre a oferir als nens i nenes, des de ben petits, un univers d’estímuls variats de qualitat en anglès per facilitar l’exposició a aquest idioma i contribuir al seu aprenentatge. Conscients d’aquesta missió, Kids&Us ofereix una selecció de contes i jocs de taula en anglès per a nens de 2 a 4 anys que s’adapten al seu nivell d’anglès i a la seva capacitat de comprensió.

Peluixos

My best friends!

El Mousy, la Linda, el Bunny i el Sam són els companys inseparables dels nens i nenes en l’aventura d’aprendre l’anglès.

A Kids&Us som conscients que les emocions tenen un paper molt important en qualsevol aprenentatge.

Per aquest motiu a Kids&Us sempre dissenyem els nostres materials perquè els nens i nenes puguin tenir una experiència propera, estimulant i que, alhora, els despertin curiositat i tendresa. Els nostres alumnes més petits estableixen un fort vincle afectiu amb el personatge que treballen a classe.

Per això hem volgut donar volum als nostres personatges i transformar-los en tendres peluixos perquè l’experiència del nou idioma no es limiti a l’escola, sinó que també arribi a casa.

Col·lecció Betty Sheep

A Kids&Us tenim moltes propostes per seguir aprenent anglès a casa

La col·lecció de l’ovelleta Betty la formen una sèrie de contes amb il·lustracions senzilles i molt clares per facilitar-ne la comprensió. La Betty anirà descobrint el món que l’envolta juntament amb la seva amiga Catty. Els conceptes i les situacions que surten als contes seran molt propers tant per a la família com per als petits lectors, cosa que facilitarà l’aprenentatge de paraules i frases en anglès.