A casa

Desperta la curiositat de l'anglès als més petits

A Kids&Us tenim moltes propostes per seguir aprenent anglès a casa

Els materials Kids&Us formen part de l’experiència de l’aprenentatge de l’anglès. Les col·leccions de llibres Baby Book i de jocs Play&Learn s’han desenvolupat tenint en compte els colors i el tipus d’il·lustracions que captiven els més menuts. Volem que des d’una edat molt tendra –de 9 a 24 mesos- els nens i nenes se sentin atrets per l’anglès a través de suports que els convidin a satisfer la seva curiositat.

Estem convençuts que els nostres jocs i llibres, plens de colors i amb una estètica agradable als sentits, afavoriran la motivació dels més petits i els despertaran la passió i l’interès per l’anglès.

Peluixos

My best friends!

En Mousy, la Linda, en Bunny i en Sam són els companys inseparables dels nens i nenes en l’aventura d’aprendre l’anglès. A Kids&Us som conscients que les emocions tenen un paper molt important en qualsevol aprenentatge.

Per aquest motiu a Kids&Us sempre dissenyem els nostres materials perquè els nens i nenes puguin tenir una experiència propera, estimulant i que, alhora, els desperti curiositat i tendresa. Els nostres alumnes més petits estableixen un fort vincle afectiu amb el personatge que treballen a classe.

Per això hem volgut donar volum als nostres personatges i transformar-los en tendres peluixos perquè l’experiència del nou idioma no es limiti al centre, sinó que també arribi a casa.