Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Univers

Una gran varietat d’activitats i de serveis complementaris que proporcionen una experiència de 360º als nostres alumnes.

Coneix l'Univers 360º de Kids&Us

Univers Kids&Us

A Kids&Us volem que l’anglès vagi més enllà de les nostres escoles i sabem que hi ha un seguit de factors que ajuden a consolidar l’experiència de l’aprenentatge: l’emoció, la sorpresa, l’alegria, l’experimentació, la fantasia, el suport emocional i fer de l’anglès una experiència compartida amb aquells que estimem. És per això que Kids&Us ha creat un univers d’estímuls de qualitat que busca ampliar i enriquir el contacte amb l’anglès.

Benvinguts al nostre univers!

De vacances

Volem que l’aprenentatge de l’anglès, com qualsevol altra formació, es faci de manera multidimensional mitjançant una sèrie d’inputs variats que es combinen amb activitats estimulants per a tots els sentits. 

Activitats

Imagina’t un univers fet de planetes, de planetes temàtics en què, qui hi aterra, descobreix una infinitat d’estímuls per aprendre anglès.

Kids&Us ha creat aquests planetes perquè els nens puguin aprendre i, alhora, passar-s’ho bé, ja sigui durant unes hores (tallers) o durant les vacances escolars.