Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Treballa amb nosaltres

Estem compromesos amb el futur dels nens.

Treballa amb nosaltres a Kids&Us
Treballa amb nosaltres a Kids&Us

Professor/a extraescolars Kids&Us Granollers Centre

  • 13-02-2018
  • Granollers, Barcelona (Espanya)

Descripció

Per ampliar l’equip de professorat en les nostres escoles Kids&Us School of English, seleccionem professors/es amb nivel natiu o bilingüe d’anglès.

Busquem persones sociables i amb una clara vocació docent, a quí els hi apassionin els nens i el món dels més petits; gent dinámica, alegre i motivada pel seu treball.

Les seves funcions consistirán en impartir classes, dur a terme seguiment dels alumnes (assistència, notes, informes, etc.), completar informes online al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.

Oferim: formació, continuada en la METODOLOGIA pròpia de Kids&Us i incorporació a una empresa jove, dinámica i de reconegut prestigi en l’àmbit educatiu infantil.

Requisits mínims

Nivell d’Anglès Advanced o Proficiency (C1-C2)

Es valorarà que els candidats tinguin formació en Educació Infantil, Llengües Extrangeres, Filologia, Traducció i Interpretació o altres estudis similars.

Es tindrà en compte l’EXPERIÈNCIA prèvia en el camp de l’ensenyament, així com la sensibilitat per comunicar-se i treballar amb nens.

Altres requisits

Professor/a d'extraescolars.

Vehicle propi.

De dilluns a dijous, de les 16:30h a les 18:00h.

Granollers i poblacions veïnes.

Data d'incorporació: 26-02-2018

Compartiu-ho >