Treballa amb nosaltres

Estem compromesos amb el futur dels nens.

English teachers (Course 2022-2023) Kids&Us Sant Joan Despí

  • 22-07-2022
  • Sant Joan Despí, Barcelona (Espanya)
  • Jornada parcial
  • Indefinit

Descripció

Per ampliar l’equip de professorat dels nostres centres Kids&Us School of English, seleccionem professors/es amb n ivell d’anglès nadiu o bilingües.

Busquem persones sociables i amb una clara vocació docent, a qui els apassionin els nens i el món dels més petits; gent dinàmica, alegre i motivada pel seu treball.

Les seves funcions consistiran a impartir classes, dur a terme un seguiment dels alumnes (assistència, notes, informes, etc.), completar informes online al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.

Oferim: formació continuada en la METODOLOGIA pròpia de Kids&Us i incorporació a una empresa jove, dinàmica i de reconegut prestigi en l’àmbit educatiu infantil.

Requisits mínims

Nivell d’anglès Advanced o Proficiency (C1-C2)

Es valorarà que els candidats tinguin formació en Educació Infantil, Llengües Estrangeres, Filologia, Traducció i Interpretació o altres estudis similars.

Es tindrà en compte l’EXPERIÈNCIA prèvia en el camp de l’ensenyament, així com la sensibilitat per comunicar-se i treballar amb nens.

Altres requisits

Disponibilitat de dilluns a divendres (o de dilluns a dijous) a les tardes, i per tot el curs escolar 2022-2023. També disponibilitat per fer formacions previes (remunerades) abans de l'inici del curs (12 de setembre de 2022).

Data d'incorporació: 12-09-2022

Compartiu-ho >