Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Treballa amb nosaltres

Estem compromesos amb el futur dels nens.

Treballa amb nosaltres a Kids&Us
Treballa amb nosaltres a Kids&Us

DIRECTOR/COORDINADOR Kids&Us Vilassar de Mar

  • 05-04-2018
  • Vilassar de Mar, Barcelona (Espanya)
  • Jornada completa
  • Indefinit

Descripció

Busquem a una persona emprenedora, ambiciosa, sociable i amb capacitat per dirigir una escola d’idiomes. Que mostri passió i il·lusió per treballar amb nens i per el món dels més petits. Amb aptituds comercials, dinàmica, organitzada i amb capacitat per gestionar un equip de persones.

La seva funció principal consistirà en dirigir el centre i dur a terme el seguiment del dia a dia.

Oferim: Formació continuada en la METODOLOGIA pròpia de Kids&Us i atractiva remuneració econòmica vinculada als objectius de negoci.

Requisits mínims

Nivell d’anglès Advanced o Proficiency (C1-C2)

Formació superior, preferiblement en Filologia o Traducció i Interpretació, Educació Infantil, Llengües estrangeres o altres estudis similars.

Es valorarà experiència prèvia en un càrrec similar, encara que no és un requisit imprescindible. Pensem en una persona organitzada i acostumada a gestionar equips de persones, que tinguin capacitat, un clar perfil comercial i que estigui familiaritzat amb el sector educatiu.

Imprescindible experiència en direcció d’equips. Es valorarà experiència en direcció de centre, així com sensibilitat per comunicar i treballar amb nens.

 

Data d'incorporació: 01-06-2018

Compartiu-ho >