Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Treballa amb nosaltres

Estem compromesos amb el futur dels nens.

Treballa amb nosaltres a Kids&Us
Treballa amb nosaltres a Kids&Us

Coordinadora Pedagògica amb projecció a Directora de Centre Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

  • 06-03-2017
  • Barcelona, Barcelona (Espanya)
  • Jornada completa
  • Indefinit

Descripció

Busquem un professional amb experiència en el sector de l’ensenyament i sensibilitat  envers els més petits. Amb iniciativa, dinàmic, organitzat i capaç de gestionar un equip de persones. Una persona comunicativa per atendre a les famílies oferint un servei excel·lent d’atenció al client.

Les seves funcions consistiran, principalment, en coordinar i donar suport a l’equip de professors, supervisar la correcta aplicació de la metodologia i fer seguiment del desenvolupament i progres dels alumnes.

Oferim: formació continuada en la METODOLOGIA pròpia de Kids&Us i incorporació a una empresa jove, dinàmica i de reconegut prestigi en l’àmbit educatiu infantil.

Requisits mínims

Nivell d’anglès Advanced o Proficiency (C1-C2)

Es valorarà que els candidats tinguin estudis en Filologia Anglesa o Traducció i Interpretació, amb formació complementària en gestió.

Es tindrà en compte l’EXPERIÈNCIA prèvia en el camp de l’ensenyament com a professor d’anglès i/o coordinador de centre, així com la sensibilitat per comunicar-se i treballar amb nens

Altres requisits

Necessari el domini de la llengua catalana y castellana parlada i escrita.

També es valorar:

Experiència en la preparació d'exàmens oficials, Trinity, PET o FCE

Capacitat de lideratge i habilitats en la resolució de problemes i incidències.

 

Data d'incorporació: 08-02-2018

Compartiu-ho >