S'acosta l'estiu? És temps de Fun Weeks!

25 de maig de 2022

Ja gairebé veiem el final de curs a tocar i toca començar a planejar l'estiu dels nostres fills i filles. Què us semblen unes setmanes temàtiques 100% en anglès i plenes d'activitats exclusives amb el segell Kids&Us?

Les vacances escolars són una molt bona oportunitat perquè els nens i nenes segueixin aprenent anglès en un entorn més relaxat i distès i ara que gairebé veiem el final del curs escolar és el millor moment per organitzar l'estiu dels nostres fills i filles.

Què us semblaria gaudir de les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès? Estan pensades per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us, i hi fem un munt d'activitats exclusives amb la garantia del segell Kids&Us.

Aquest estiu viatjarem en el temps per conèixer els déus grecs; ens unirem a una tripulació pirata per navegar pels set mars; anirem de pícnic a un parc imaginari ple de màgica; viatjarem per Itàlia; ens submergirem en el meravellós món de la màgia... i tot sense haver de sortir del centre!

Els nens i nenes viuran una immersió en anglès en un entorn lúdic i diferent durant la setmana. A Kids&Us estem segurs que és la millor manera d’aprendre!

 

Contacta amb nosaltres per reservar plaça! (647 50 81 67 o sagradafamilia@kidsandus.cat)

Notícies & Activitats

Ja és aquí “Born to be Me”, la nova campanya de Kids&Us per al curs vinent

Una campanya única per un mètode únic! “Born to be Me” està inspirada en la cultura pop-rock, en la música i en la necessitat d'expressar-se del nostre alumnat. Així és la nova campanya de Kids&Us!

25/05/2022
Saber-ne més