Qui som

No sobreviu el més fort, sinó el que s'adapta millor a l'entorn.
Sabem que no sobreviu el més fort, sinó el que millor s'adapta al seu entorn.

Des de la primera idea fins a definir un mètode

Encara recordo la il·lusió que em va fer inaugurar la meva escola d’anglès (English Study Centre) quan només tenia 23 anys. Era jove, però, des de sempre, l'anglès havia estat la meva gran passió, i ensenyar-lo era una bona excusa per poder posar-lo en pràctica i seguir ampliant el meu coneixement.

Al principi, la meva escola es va especialitzar en el públic adolescent i adult, però no vaig trigar gaire a adonar-me del que actualment confirmen els titulars de la premsa: que, malgrat els anys que els nostres estudiants estudien anglès, el nivell mitjà de competència és molt baix. Quin desengany! Vaig decidir que no em volia resignar a pensar que els meus alumnes formarien part de les estadístiques que parlen del fracàs del sistema i de la metodologia tradicional.

Natàlia Perarnau, fundadora del mètode Natural English de Kids&Us

És per això que l'any 2000, després de ser mare, vaig començar a interessar-me pel món de l'estimulació primerenca. Desitjava oferir el millor a la meva filla i, en el cas de l'anglès, no podia ser diferent! Així doncs, aquell mateix any vaig ampliar les instal·lacions de l'escola per dedicar-ne una part als nens i nenes a partir dels 3 anys (Kids). Veient la inexistència en el mercat d'un producte de qualitat per als meus alumnes, i observant alhora com la meva filla aprenia l'anglès, l'any 2003 vaig decidir desenvolupar i començar a implementar la meva pròpia metodologia: Kids&Us English for Little People.

Després de 3 anys d'implementació a l'escola de Manresa, vaig decidir oferir a altres centres d'idiomes d'arreu de Catalunya el meu mètode, per disposar així de recursos suficients per continuar desenvolupant-lo i assegurar-ne la qualitat. L'any 2007 vam començar a obrir centres franquiciats amb el nom de Kids&Us School of English. Actualment, comptem amb 486 centres a Espanya, Andorra, Itàlia, França, Bèlgica, República Txeca, Mèxic, Marroc i Japó, i més de 150.000 nens i nenes aprenen anglès amb la nostra metodologia. I no puc parar de treballar i desenvolupar noves idees per seguir oferint el millor producte a tots aquells que han confiat en Kids&Us.

Missió

La nostra missió és ser una empresa d’ensenyament de llengües estrangeres innovadora, dinàmica i compromesa amb les futures generacions. L’excel·lència ha de ser present en tots i cadascun dels nostres processos, per garantir així l’èxit en l’aprenentatge.

Visió

Volem oferir als nens i nenes la possibilitat d’aprendre idiomes amb un mètode amable i eficaç, per poder construir així un món millor en què la comunicació no suposi cap barrera. Ens omple d’il·lusió saber que el nostre llegat els ajudarà en la consecució de les seves aspiracions tant personals com professionals.

L’equip Kids&Us

Un bon equip humà és clau per a qualsevol projecte en l'àmbit de l'ensenyament, però en el nostre cas un equip compromès amb el projecte Kids&Us és encara més necessari, ja que treballem per als nens i per al seu futur.

L'equip Kids&Us és un dels millors actius de la companyia i el seu grau de compromís es reflecteix en tot allò que desenvolupem.

Tot el personal de Kids&Us ha estat format perquè el servei que oferim sigui de la màxima qualitat. Hem apostat per la formació continuada i específica dels nostres professionals i per un sistema d'auditories internes que ens permet detectar àrees de millora amb un únic objectiu: l'excel·lència.

Actualment més de 150.000 nens aprenen anglès amb nosaltres.