Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Fes-te franquiciat Kids&Us

Fes-te franquiciat de Kids&Us
Fes-te franquiciat de Kids&Us

Vull ser Kids&Us

Kids&Us és una excel·lent oportunitat de negoci per a aquelles persones emprenedores a qui els apassionen l’educació i el món dels nens.

El model de franquícia Kids&Us permet al franquiciat poder gaudir del seu propi negoci sabent que compta amb el suport i els coneixements de l’equip expert de la Central Kids&Us.

Posem a les teves mans totes les eines necessàries amb l’objectiu de poder gestionar el teu negoci d’una manera òptima i eficient.

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu

El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

He llegit i accepto la política de privacitat *
Em vull subscriure al servei de newsletters
*Informació que has d'omplir obligatòriament
Compartiu-ho >