Casos d'èxit

Descobreix els casos d'èxit de les franquícies Kids&Us
Descobreix els casos d'èxit de les franquícies Kids&Us

L’èxit d’un bon treball en equip

Els franquiciats de Kids&Us valoren amb un 8,5 el know-how que aporta la Central i la imatge de marca, core business de Kids&Us. A més, el seu nivell de satisfacció, l’índex de recomanació i la intenció de repetició de negoci és d’un 8 sobre 10.
 

El 36% dels franquiciats actuals tenen 2 o més centres Kids&Us.


Una enquesta realitzada a més de 30.000 pares i mares Kids&Us revela que la mitjana de satisfacció general, la intenció de recomanació i de repetició, i la satisfacció respecte de l’any anterior és d’un 8,56 sobre 10.
 

L’índex de fidelització d’alumnes és d’un 88,67% entre tots els centres Kids&Us.


La satisfacció dels franquiciats actuals és la millor garantia d’encert de sumar-se al projecte Kids&Us. Els donem la paraula perquè siguin ells, amb el seu testimoni, els que t’expliquin l’èxit de Kids&Us. Són franquiciats de zones diferents amb perfils variats que han apostat pel nostre model de franquícia.

 • Mar Núñez, franquiciada de Kids&Us Estepona

  Mar Núñez, professora a Kids&Us

  La Mar es va unir a Kids&Us com a professora en un dels nostres centres de Granada. Després va passar a ser coordinadora acadèmica i més tard formadora KTC de nous professors. El curs 2019-2020 es va animar a fer un pas més: va obrir el seu propi centre Kids&Us a Estepona (Màlaga).

  Tenir a Kids&Us ajuda moltíssim, a l’hora de donar confiança, de fer-te veure que es pot aconseguir... Si per algun motiu tens dubtes amb qualsevol cosa et donen mil opcions diferents de com fer-ho. L’equip és fonamental.
 • Elisa Sinovas, multifranquiciada de Kids&Us a Valladolid

  Elisa Sinovas, mare de dues alumnes Kids&Us

  La relació entre l’Elisa i Kids&Us va ser un amor a primera vista des del moment en què les seves filles van començar a anar a una de les nostres escoles. Diversos factors van confluir i van fer que es decidís a obrir el seu propi centre Kids&Us a Valladolid el 2013. Després d’aquesta experiència, va obrir-ne un altre, també a Valladolid, el 2016.

  Li estem proporcionant al nen una clau mestra que li obrirà moltíssimes portes en el futur. S’ha de dominar l’anglès i això requereix una inversió de temps, d’energia, de feina; nosaltres fem possible que aquesta inversió sigui rendible i tingui fruit.
 • Laura López Figueroa, franquiciada de Kids&Us Ribadeo

  Laura López Figueroa, treballadora en el sector educatiu

  La Laura es va aventurar a obrir una escola d’anglès amb Kids&Us a Ribadeo, un petit poble d’uns 10.000 habitants al nord de Lugo . Després de tres anys al capdavant del projecte, el centre de Ribadeo és un dels que més brillen de la xarxa Kids&Us a Espanya.

  Kids&Us m’ha canviat la vida. Em permet tenir més temps lliure que el que tenia abans; al matí puc dedicar temps als petits i tinc una jornada diferent de la que tenia abans. Ha estat un canvi total.
 • Alfonso Blanco, multifranquiciat de Kids&Us a Madrid

  Alfonso Blanco, empresari

  L’Alfonso és un dels multifranquiciats amb més centres de tota la xarxa Kids&Us espanyola. En gestiona, juntament amb el seu soci australià, quatre a la zona de Vallecas (Madrid) amb més de 1.500 alumnes en total.

  Un multifranquiciat ha de trobar gent que posi el focus en les operacions i que ho faci d’una manera excel·lent, sense necessitat que ell mateix tingui aquest coneixement profund.
 • Fabián Mohino, multifranquiciat de Kids&Us a Madrid

  Fabián Mohino, professional del màrqueting en una gran empresa

  Fruit d’un moment de canvi en la seva vida, en Fabián va decidir fer un gir de 180º en la seva carrera professional i emprendre un negoci propi. Tot i no tenir experiència en el sector educatiu, després de conèixer el projecte de Kids&Us va decidir sumar-se a l’aventura i avui té ja dues centres Kids&Us a Madrid.

  El fet de conèixer Kids&Us des de fora, com a pare, com a família, veure els centres, la qualitat, la imatge, la potencia de la marca i la metodologia va ser el que em va portar, més tard, a tenir les inquietuds per seguir investigant com podia convertir-me en franquiciat i obrir el meu propi centre.
 • Víctor Gassó, franquiciat de Kids&Us Àvila i Segovia

  Víctor Gassó, filòleg anglès

  Va obrir el seu primer centre Kids&Us en el curs 2016-2017, a Segòvia, i ara obre el seu segon centre a Àvila de cara al curs 2018-2019.

  En una ciutat mitjana, tothom es coneix i el boca-orella funciona més de pressa. Quan es fan les coses bé, de seguida es comenta a tota la ciutat i això és garantia d’èxit.
Compartiu-ho >