Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Casos d'èxit

Descobreix els casos d'èxit de les franquícies Kids&Us
Descobreix els casos d'èxit de les franquícies Kids&Us

L’èxit d’un bon treball en equip

Els franquiciats de Kids&Us valoren amb un 8,5 el know-how que aporta la Central i la imatge de marca, core business de Kids&Us. A més, el seu nivell de satisfacció, l’índex de recomanació i la intenció de repetició de negoci és d’un 8 sobre 10.
 

El 36% dels franquiciats actuals tenen 2 o més centres Kids&Us.


Una enquesta realitzada a més de 30.000 pares i mares Kids&Us revela que la mitjana de satisfacció general, la intenció de recomanació i de repetició, i la satisfacció respecte de l’any anterior és d’un 8,56 sobre 10.
 

L’índex de fidelització d’alumnes és d’un 88,67% entre tots els centres Kids&Us.


La satisfacció dels franquiciats actuals és la millor garantia d’encert de sumar-se al projecte Kids&Us. Els donem la paraula perquè siguin ells, amb el seu testimoni, els que t’expliquin l’èxit de Kids&Us. Són franquiciats de zones diferents amb perfils variats que han apostat pel nostre model de franquícia.

 • Víctor Gassó, franquiciat de Kids&Us Àvila i Segovia

  Víctor Gassó, filòleg anglès

  Va obrir el seu primer centre Kids&Us en el curs 2016-2017, a Segòvia, i ara obre el seu segon centre a Àvila de cara al curs 2018-2019.

  En una ciutat mitjana, tothom es coneix i el boca-orella funciona més de pressa. Quan es fan les coses bé, de seguida es comenta a tota la ciutat i això és garantia d’èxit.
 • Maribel Ruiz, franquiciada de Kids&Us Málaga

  Maribel Ruiz, economista i exempleada de banca

  Va començar amb el projecte Kids&Us Málaga l’any 2012. Actualment té quatre centres a la ciutat: Kids&Us Málaga Este, Kids&Us Málaga Teatinos, Kids&Us Màlaga Teatinos T&T i  Kids&Us Málaga Oeste.

  Sens dubte repeteria l'experiència. No hi ha hagut cap dia que m'hagi penedit de la decisió que vaig prendre fa tres anys.
   
 • Marta Tatché, franquiciada de Kids&Us Ripollet, Cerdanyola i Barberà del Vallès

  Marta Tatché, traductora

  Va començar amb el projecte Kids&Us Ripollet l’any 2008. Actualment té tres centres a la província de Barcelona: Kids&Us Ripollet, Kids&Us Cerdanyola i Kids&Us Barberà del Vallès.

  Kids&Us ens demana un seguiment dels alumnes molt individualitzat. A part també fem un control de la feina dels professors pràcticament cada dia, i el contacte amb les famílies també és diari.
   
   
 • Andy Coles, franquiciat de Kids&Us Sant Quirze del Vallès i Calella

  Andy Coles,  llicenciat en Filologia Espanyola i Anglesa

  Va començar el projecte  Kids&Us Sant Quirze del Vallès l’any 2013 en una població que no supera els 20.000 habitants. Actualment té tres centres a la província de Barcelona: Kids&Us Sant Quirze, Kids&Us Calella i Kids&Us Pineda de Mar.

  Tenia molt clar que aquí al poble hi havia la necessitat d'una escola d'anglès. Sóc pare de dues nenes petites i buscava l'opció d'una extraescolar d'anglès per a elles i no en trobava.
   
 • Irma Serrano, franquiciada de Kids&Us Madrid-Las Tablas

  Irma Serrano

  Va començar el projecte Kids&Us al barri de Las Tablas de Madrid l’any 2010. Actualment té dos centres al barri.

  Kids&Us és una empresa que dóna molt suport als franquiciats, que aposta per la formació i la qualitat. És una empresa molt innovadora que sempre está desenvolupant nous projectes.
   
 • Martín Pérez i Marisa Arellano, franquiciats de Kids&Us Madrid - La Vaguada

  Martín i Marisa, periodistes

  Van començar el projecte Kids&Us al barri del Pilar de Madrid l’any 2012. Actualment tenen dos centres: Kids&Us la Vaguada i Kids&Us Hortaleza.

  La principal dificultat va començar el dia que vam obrir la porta. Jo estava morta de por. 'Ai, Senyor, que no vindran els nens!'
Compartiu-ho >