Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Els centres Kids&Us obren les inscripcions per als casals d’hivern

Publicat 13/01/2021 per Kids&Us

Durant aquesta setmana blanca, molts centres escolars faran vacances, així que és un bon moment per pensar en les Winter Fun Weeks de Kids&Us. Són casals en anglès molt especials, per passar-ho d’allò més bé amb tots els nens i nenes.

Les Fun Weeks de Kids&Us són setmanes temàtiques plenes d’activitats en anglès. Estan pensades per a nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin alumnes Kids&Us o no, i es realitzen als nostres centres, un entorn segur i pensat per a ells. Com és habitual i gràcies a un entorn d’immersió lingüística total, totes les activitats programades durant les Fun Weeks són en anglès. A més, els grups són reduïts, amb un màxim de 6 nens i nenes, dividits per edats i amb el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Les temàtiques que hem preparat són Unhappy Animals i Vikings. I quins són els únics requisits que demanem als nens i nenes? Tenir ganes de divertir-se, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès.

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

En l’enllaç següent podràs veure les mesures que hem adoptat!

Contacta amb el teu centre més proper per obtenir més informació i per a les inscripcions. 

 

Compartiu-ho >